1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TANINMAMAK İÇİN KAFASINA ÇORAP GEÇİRDİ
TANINMAMAK İÇİN KAFASINA ÇORAP GEÇİRDİ

TANINMAMAK İÇİN KAFASINA ÇORAP GEÇİRDİ

Mağusa’da Karakaya Tekel Shop’a girerek çok sayıda sigara ve nakit para çalan kimliği meçhul hırsız, tanınmamak için önlem aldı.

A+A-

Gazimağusa’da Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Raci Karakaya’ya ait Karakaya Tekel Shop’a dün sabah saat 02.30’da kafasına çorap geçiren kimliği meçhul bir şahıs girdi.

İşyerinin alüminyum giriş kapısının alt kısmını kırarak içeriye giren hırsız, işyeri içerisinde sürünerek hareket etse de güvenlik kameralarına yakalandı.

İşyeri içerisinden 188 adet toplam bin 519 TL değerinde çeşitli markalarda sigara ve 780 TL nakit para çalan kimliği meçhul hırsız, işyerine girdiği yerden çıkarak kayıplara karıştı.

İşyerinin sahibi Raci Karakaya, sabah saat 02.15’te işyerini kapatıp evine ayrıldığını ancak 02.30’da söz konusu şahsın işyerine girdiğini söyledi.

Hırsızın işyerinin giriş kapısının alt kısmını kırarak içeriye girdiğini ifade eden Raci Karakaya, hırsızın içeride sürünerek hareket ettiğini dile getirdi.

Sabah saat 07.50’de işyerine geldiğinde durumu fark ettiğini anlatan Raci Karakaya, hemen polisi aradığını kaydetti.

İşyerinin 26 Şubat 2013 tarihinde yine kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından açıldığını bildiren Karakaya, hırsızların yine işyerinden nakit para ve sigara çaldıklarını ifade etti.

Hırsızın en kısa sürede yakalanmasını istediğini söyleyen Karakaya, “Zaten iş yok, birçok sıkıntımız var. Bir de bunlarla uğraşıyoruz” diye konuşarak sitem etti.

 

Kaynak: Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.