1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TANSİYON YÜKSELDİ
TANSİYON YÜKSELDİ

TANSİYON YÜKSELDİ

Ahmet Gülle ile yapılan toplantıda tansiyon yükseldi.

A+A-

Eczacılar Birliği ile Eczacılık öğrencilerinin dün Sağlık Bakanlığı önünde gerçekleştirdiği eylemin diğer bir yüzü ortaya çıktı. Bakanlık kapısına gömleklerini bırakarak ‘bu meslek bitti’ mesajı veren eczacıların, Sağlık Bakanı Gülle ile görüşmesi esnasında tansiyonun yükseldiği bir anda masada duran bir bardaktan suların ‘sıçradığı’ iddia edildi.

Kıbrıs Postası - Filiz Seyis

Eczacılar Birliği’nin talep ettikleri önlemlerin acil bir şekilde alınması istemiyle dün Sağlık Bakanlığı önünde yaptığı eylem ve ardından ise Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ile Bakanlığa girerek gerçekleştirdiği görüşmede zaman zaman gerginlikler yaşandığı öğrenildi.

Yöneticiler sorumlu tutuldu

Sağlık Bakanlığı önünde eylem yapan eczacıların, “eczacılar burada bakan nerede” şeklinde slogan atması üzerine Sağlık Bakanı Ahmet Gülle eczacıların yanına gelmiş ve eczacıların sorunlarını ve Eczane Açılışlarının Düzenlenmesi Tüzüğü ile ilgili eleştirilerini dinlemişti.

Bakanlık önündeki görüşmenin ardından ise Eczacılar Birliği temsilcileri, Gülle’yle birlikte bakanlık binasında bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmede eczacılar taleplerini içeren ve şu anda 180 olan eczane sayısının 4-5 yıl sonra 360-400’e çıkmasının sorumlularının yöneticiler olduğu kaydedilen bir yazıyı Bakana verdi.

Bakan’ın çarptığı iddia edilen ‘su’ eczacıların profillerini süsledi

Bu esnada eczacılar ile Bakan Gülle arasında tansiyonun yükseldiği ve masada duran bir bardak suyun Bakan’ın ‘çarpması’ sonucunda etrafa sıçradığı iddia edilirken, bugün birçok eczacının sosyal medyada bardak su fotoğrafı paylaştığı gözlerden kaçmadı.

Eylemin kamuoyuna pek yansımayan diğer olayı ise, eczacıların Bakanlığın kapısına beyaz gömleklerini bırakarak “Bu meslek bitti” mesajını vermesi oldu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.