1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TARİH SİZİ SONSUZA DEK ADİ AŞAĞILIK ADDEDECEK”
“TARİH SİZİ SONSUZA DEK ADİ AŞAĞILIK ADDEDECEK”

“TARİH SİZİ SONSUZA DEK ADİ AŞAĞILIK ADDEDECEK”

Lefkoşa’nın Rum kesiminde devam eden 17’nci Dış Rumlar Konferansı’nda konuşan Helen Amerikan Liderlik Konseyi (HALC/Hellenic American Leadership Council) kurucusu Nikos Muyaris, Güney Kıbrıs’ın içerisinde bulunduğu duruma isyan etti.

A+A-

Lefkoşa’nın Rum kesiminde devam eden 17’nci Dış Rumlar Konferansı’nda konuşan Helen Amerikan Liderlik Konseyi (HALC/Hellenic American Leadership Council) kurucusu Nikos Muyaris, Güney Kıbrıs’ın içerisinde bulunduğu duruma isyan etti. Muyaris  “Politikacıların, bankacıların, yatırımcıların ve de siyasi unsurların birbirine girmesi Kıbrıs’ın ekonomisini mahvetti” dedi.

Fileleftheros “Soydaş Nikos Muyaris Siyasi Parti Başkanlarının Önünde Patladı... Daha Fazla Birbirinizi Korumayın” başlığıyla yansıttığı haberinde, Kiracıköy doğumlu olup şu anda ABD’de yaşamakta olan işadamı Muyaris’in “Derhal temizlenme ve cezalandırma vaatlerinize uymazsanız, sözleriniz kof ise tarih sizi sorumlu ve yalancı şahit olarak değerlendirecek ve sonsuza dek adi aşağılık addedecek” ifadesini de kullandığını yazdı.

Habere göre Muyaris, Güney Kıbrıs’ın geldiği bugünkü durumun sorumlularının cezalandırılmasını, çeşitli çevrelerin birbirinin suçunu örtmemesini talep etti.

Aynı gazete “Dış Rumlar Dünya Federasyonu” POMAK başkanlığına dün itibarıyla Federasyon’un İngiltere teşkilat başkanı Andreas Papaevripidis’in seçildiğini haber verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.