1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TARİHİ YAPIMIZA YAKIŞTI MI?
TARİHİ YAPIMIZA YAKIŞTI MI?

TARİHİ YAPIMIZA YAKIŞTI MI?

Hoş durmuyor

A+A-

Eski Eserler ve Müzeler Dairesi ve tarihi Venedik Sarayı’nın hemen yanında bulunan kırık elektrik kutusu ve içerisindeki eski fişler turizm açısından hoş durmuyor

Gazimağusa Eski Eserler ve Müzeler Dairesi binasının kuzeye bakan duvarında bulunan ve geçmişte içerisinde elektrik sayacı bulunan kırık elektrik kutusu ve kırık elektrik fişleri turizm açısından hiç de hoş durmuyor, kötü görüntüler veriyor.

Elektrikle bağlantısı kesilmiş olmasına rağmen kırık bir şekilde duran elektrik kutusu, Namık Kemal Meydanı’nı ve tarihi Venedik Sarayı’nı ziyaret eden turistlerin tarafından rahatlıkla görülebiliyor.

Turizm açısından kötü görüntüye neden olan kırık elektrik kutusu ve içerisindeki elektrik fişlerinin yanına yaklaşan turistler hem elektrik çarpabilir diye endişeye kapılıyorlar hem de hoş olmayan bir görüntüyle karşılaşıyorlar.

Durumu haber veren bir vatandaş, yaşanan görüntünün Gazimağusa’ya ve tarihi eserlerimize yakışmadığından yakındı.

Söz konusu eski ve kırık elektrik kutusunun ve içerisindeki eski fişlerin sökülmesinin zor bir işlem olmadığına dikkat çeken vatandaş, yetkilileri sorumsuzlukla suçladı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.