1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TARİKAT ÜNLÜ YILDIZIN PEŞİNDE
TARİKAT ÜNLÜ YILDIZIN PEŞİNDE

TARİKAT ÜNLÜ YILDIZIN PEŞİNDE

TARİKAT ÜNLÜ YILDIZIN PEŞİNDE

A+A-

Katie Holmes’un korumaları, aktrisin bir yıl önce boşandığı eşi Tom Cruise’un bağlı olduğu Scientology kilisesinin, Holmes’u ve çiftin kızları Suri’yi gizlice izlediklerinden endişe ediyorlar.

NY Post’un Daily Mail’den alıntıladığı habere göre Holmes’un korumaları, aktrisi görüntülemek isteyen magazin muhabirlerinin tartışmalara yol açan kilisenin üyeleri olmadıklarından emin olmak adına muhabirlere sorular soruyorlar.

Holmes, Cruise ile evli kaldığı altı yıl boyunca Scientology kilisesine bağlıydı.

Daily Mail’de yazana göre Holmes’un altı kişilik koruma ekibinden bir kişi, aktrisin “Miss Meadows” isimli en yeni filminin Cleveland’daki setinde fotoğrafçıların yanına gidip, fotoğrafçıların söz konusu kiliseyle bir bağları olup olmadığını sorguladı.

Fotoğrafçıların, kiliseyle bağlantıları olmadığının belirlenmesinin ardından korumalarla fotoğrafçılar arasındaki gerginlik yatıştı.

Fotoğrafçılardan biri, söz konusu korumanın, şüpheli durumlara karşı tetikte olmaları yönünde talimat aldıklarını söylediğini belirtti.

Geçen yıl TMZ, Holmes ve Suri’nin, boşanmanın kısa bir süre sonrasında gizemli araçlar tarafından takip edildiklerini belirtmişti.

Bu arada Holmes’un sözcüsü, fotoğrafçının hikâyesini yalanladı.

FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.