1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TARIM DAİRESİ EĞİTİM DÜZENLİYOR
TARIM DAİRESİ EĞİTİM DÜZENLİYOR

TARIM DAİRESİ EĞİTİM DÜZENLİYOR

Tarım Dairesi 15-17 Nisan 2019 tarihleri arasında eğitim düzenliyor

A+A-

Tarım Dairesi Müdürlüğü ile Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliğinde 15-17 Nisan 2019 tarihleri arasında “Pestisit Kalıntılarını Azaltma, Pestisit Uygulama Teknikleri ve Kalibrasyon” konularında bir eğitim düzenleniyor.

Eğitim, TC Tarım ve Orman Bakanlığı, Zirai Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, İlaç Alet Toksikoloji ve Yabancı Ot Bölümü uzmanlarınca verilecek. Eğitime, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı dairelerde görev yapan Ziraat Mühendisleri ve Teknisyenler’de katılacak.

15 Nisan’daki eğitim saat 10.00’da,16 Nisan’daki eğitim ise saat 09.00’da Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Seminer Salonu’nda yapılacak. 17 Nisan’da ise saat 09.00’da Lefkoşa Bölgesi’nde arazi ziyaretleri yapılarak, uygulamalı eğitim verilecek.

Ayrıca, 16 Nisan 2019 tarihinde Pestisit Kalıntılarını Azaltma, Pestisit Uygulama Teknikleri ve Kalibrasyon eğitimi, tarımsal ilaç satıcılarına ve ithalatçılarına yönelik de gerçekleştirilecek. Eğitim, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Seminer Salonu’nda saat 13.00’de yer alacak. Eğitime tüm tarımsal ilaç satıcı ve ithalatçıları da davetli.

Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifika verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.