1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'TARKAN 'PİŞMANIM' MAİLİ ATTI'
'TARKAN 'PİŞMANIM' MAİLİ ATTI'

'TARKAN 'PİŞMANIM' MAİLİ ATTI'

"Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, uyuşturucu madde satmak ve bulundurmak" suçundan yargılanan 17 kişiden 1'i olan Tarkan'ın duruşması 11 Aralık tarihine ertelendi. Tarkan'ın sanık Murat Erdoğan'a "pişmanım" tweeti attığı öne sürüldü.

A+A-

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanık hakkında "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, uyuşturucu madde satmak ve bulundurmak" suçlamalarına ilişkin açılan davanın görülmesine devam edildi.

İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya Tarkan katılmadı. Duruşmada sanıklardan Kubilay Keskin ile sanık avukatları hazır bulundu. Mahkeme Başkanı, sanık Selam Göknur Şener'in ceza ehliyetinin olup olmadığına ilişkin rapor alınması için dava dosyasının ile birlikte Adli Tıp Kurumu başkanlığına gönderildiği ancak dosyanın dönmediğini açıkladı.

'TARKAN PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ'
Duruşmada söz alan sanık Murat Erdoğan'ın avukatı Rezzan Epözdemir, dava konusu operasyon tamamlandıktan sonra 29 mart 2010 tarihinde sanıklardan Tarkan Tevetoğlu'nun müvekkiline bir mail attığını belirterek, "Bu mailde kendisine isnat olunan suçlamadan kurtulmak amacıyla esrarı müvekkilimden temin ettiğini bildirdiğini ancak şimdi çok pişman olduğunu ve bu pişmanlığını dile getirmek istediğini bildirmiştir. Hatta Tarkan Tevetoğlu poliste kendisinden isim istendiğini olayın şoku ile müvekkilimin ismini gerçek dışı verdiğini bildirmiş. Bunu birtakım aracılarla müvekkilime söylemiştir. Biz Tarkan'ın şahsi mailinden müvekkilimin mailine böyle bir mail gönderilip gönderilmediğini araştırılmasını ilgili kurumlardan araştırılmasını talep ediyoruz" dedi.

BİR SONRAKİ DURUŞMA 11 ARALIK'TA
Tarkan'ın avukatı ise söz konusu maili inceleyip beyanda bulunmak için süre istedi. Mahkeme heyeti, dava dosyasının Adli Tıp kurumundan dönüşünün beklenmesine karar verdi. Heyet, sanık Tarkan Tevetoğlu ve avukatına mail konusunda beyanda bulunmaları için süre verilemesine karar vererek duruşmayı 11 Aralık tarihine erteledi.

ntvmsnbc

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.