1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Tarkan ve müstakbel eşinin ilk pozu!
Tarkan ve müstakbel eşinin ilk pozu!

Tarkan ve müstakbel eşinin ilk pozu!

Tarkan ve müstakbel eşinin ilk pozu!

A+A-

Pop müziğin güçlü yorumcusu Tarkan’ın “eşim olacak” dediği Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı...

Hürriyet'ten Gökhan Kimsesizcan'ın haberi... Tarkan 2015’in son günlerinde kız istemeye giderek evlilik yolunda ilk ciddi adımı atmıştı. Kıbrıs’taki Elexus Hotel’de yılbaşı konserinin ardından yeni yılın ilk günü odasında buluştuğum Tarkan, evleneceği kişinin Pınar Dilek olduğunu doğrulamış sonrasında da ikilinin ilk fotoğrafları Kelebek’te yayınlanmıştı.

Toplu fotoğrafta aynı karede görüntülenen Tarkan’ın ile Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı önceki gün elime geçti. Öğrendiğim kadarıyla Tarkan’ın 2008’de bir Almanya konseri sonrası kuliste verdiği bu poz, Pınar Dilek ile büyük aşkın temellerini attı.

TARKAN HUZURU HER ZAMAN EVİNDE BULDU

Çocuk için evleneceği yazılıp çizilen Tarkan’ı en iyi tanıyan kişilerden biri olan 14 yıldır birlikte çalıştığı eski koruması Levent Ağaoğlu, Tarkan ile Pınar Dilek’in tanışmasına kendisinin vesile olduğunu söyledi.

Almanya konserleri sırasında kendisine yardımcı olan Dilek’in akrabasının ricası üzerine kulise aldığı Pınar Dilek ile Tarkan’ın tanıştıktan yıllar sonra flört etmeye başladığını belirten Ağaoğlu, Tarkan’ın ev hayatını seven ve akrabaları ile her zaman görüşen birisi olduğunu söyledi.

Tarkan’ın huzuru her zaman evinde bulduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu, o nedenle Tarkan’ın evliliği çocuk için değil, gerçekten evlenmek istediği için yapacağını söyledi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.