1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TARKAN‘DAN 7 BİN KİŞİLİK ‘BİR YEMİN‘
TARKAN‘DAN 7 BİN KİŞİLİK ‘BİR YEMİN‘

TARKAN‘DAN 7 BİN KİŞİLİK ‘BİR YEMİN‘

TARKAN‘DAN 7 BİN KİŞİLİK ‘BİR YEMİN‘

A+A-

Açıkhava’daki konserine Kayahan’ın “Yemin Ettim” şarkısının yeni versiyonuyla açan Tarkan, “Onun sağlığına kavuşup aramızda olmasını çok istiyoruz” dedi. Şarkıya 7 bin kişi eşlik etti.

 

Konserini, önümüzdeki günlerde çıkacak ‘Kayahan’a saygı’ albümünde yer alan ‘Yemin Ettim’ şarkısıyla açan Tarkan’ı dinlemeye 7 bin kişilik izleyici grubu geldi. Tarkan, Kayahan’ı anarak “Kendisinden bugün burada bu şarkımızı okumak içinde izin aldım. Allah’ımızın izniyle onun tekrar sağlığına kavuşup bizlerin arasında olmasını çok istiyoruz. Hepimiz seni çok seviyoruz Kayahan” dedi. Konser, Tarkan’ın birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra Zeki Müren, Barış Manço, Cem Karaca ve Sezen Aksu gibi usta isimlerin cover şarkılarıyla devam ederken, konsere katılan ünlüler de, diplomatlar da megastarın performansını ayakta alkışladı. 

Kibariye’ye sahneden jest

TARKAN ‘Gülümse Kaderine’ parçasını söylemeden önce aynı şarkıda daha önce birlikte düet yapmış olduğu Kibariye’ye, “Kiboşum! Canım Kibariye’m de aramızda. Güzel seslim. Güzel kalplim. Hoş geldin. Seni çok seviyorum” dedi. Konsere eşiyle gelen Kibariye, Tarkan’ın şarkılarına seyirciler arasından eşlik etti. 

Akşam

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.