1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TARLADA OT YERİNE UYUŞTURUCU BİTTİ!!!
TARLADA OT YERİNE UYUŞTURUCU BİTTİ!!!

TARLADA OT YERİNE UYUŞTURUCU BİTTİ!!!

TARLADA OT YERİNE UYUŞTURUCU BİTTİ!!!

A+A-

Lefkoşa Kızılbaş bölgesinde Narkotik ve Kaçakçılığı önleme ekiplerinin bir eve gerçekleştirdiği operasyonda konu ev içerisinde yapılan aramada kanunsuz herhangi bir şeye rastlanmamış, ancak ikametgâhın doğusunda bulunan boş arazi içerisinde bulunan 6 paket bonzai ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar S.G. (E-26) ve O.Ş. (E-28) soruşturma maksatlı tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç, 26 Aralık tarihinde saat 09.30 sıralarında, Lefkoşa’da bir eve narkotik polisinin yapmış olduğu operasyonda kanunsuz herhangi bir şeye rastlanmadığını söyledi. Ancak konu evin arkasındaki boş arazide yerde bulunan bir market poşeti içerisinde gerçekleştirdiği aramada 6 paket içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten polis ayrıca 2 adet içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan paketler, bir adet yanık sigara izmariti, bir adet karton bardak, bir adet boş sigara paketi bulunduğunu söyledi. Polis konu uyuşturucu maddeler ile bağlantısı olduğuna inanılan zanlılar S.G ve O.Ş’nin tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, dava konusu emarelerin laboratuara gönderildiğini ve sonuçlarının beklenediğini ayrıca zanlı S.G’nin vermiş olduğu gönüllü ifadesinde konu poşeti 25 Aralık tarihinde O.Ş’nin oraya attığı yönünde beyanda bulunduğunu yapılan beyan ışığında soruşturma devam edeceğini belirterek tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi nöbetçi Yargıcı Hale Dağlı zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın selameti açısından ilk nazarda 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi. 

KamalıHaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.