1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TARTIŞMA KANLI BİTTİ!
TARTIŞMA KANLI BİTTİ!

TARTIŞMA KANLI BİTTİ!

Önce darp etti sonra bıçakladı

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da, önceki gün çıkan tartışmada Sabahattin Bilir isimli kişi Mehmet Miti tarafından bıçaklandı.

Mağusa’da, önceki gün iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Bilinmeyen bir sebepten dolayı Sabahattin Bilir ile tartışan Mehmet Miti, Bilir’i önce darp etti, ardından ise tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile yaraladı. Olayın ardından Bilir hastaneye kaldırılırken, Miti ise tutuklandı. 
“Ağır yaralama”, “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Ciddi darp” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Mehmet Miti aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi. Bıçakla yaralanan Bilir’in ise yapılan tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.

Önce darp etti sonra bıçakladı
Meselenin tahkikat memuru Halil Metin, zanlı Mehmet Miti’nin 2 Kasım 2019 tarihinde, Mağusa’da aralarında çıkan tartışma sonucunda Sabahattin Bilir’in vücuduna elleri ile vurup ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.
 Zanlı Miti’nin akabinde tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu toplam uzunluğu 20 cm olan bıçağı Bilir’in sol kalçasına 1 kez ve sol ayak diz altına 1 kez sokmak suretiyle ağır şekilde yaraladığını açıklayan Metin, zanlının aynı gün tutuklandığını söyledi. 
Metin, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade ederek, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Seren Bensen, zanlı Mehmet Miti’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.