1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TARTIŞMA VAR ÇÖZÜM YOK
TARTIŞMA VAR ÇÖZÜM YOK

TARTIŞMA VAR ÇÖZÜM YOK

Girne'de vatandaş şikayet ediyor ancak

A+A-

Girne’de Şehit Özkan Salim ile Türkoğlu Sokak sakinleri, kanalizasyondan taşan lağım sularıyla ilgili belediyeye yapılan şikayetlerin dikkate alınmadığından dert yandı. Belediye yetkilileri ise şikayetlerin kendilerine iletilmediğini savundu.

Vatandaşlar, gerek telefonda, gerekse bizzat kendilerinin hizmet binasına gidip sorunlarıyla ilgili şikayette bulunduklarını iddia etti.

Sorunların medyada yer aldıktan sonra çözüldüğünden yakınan vatandaşlar, yetkililerin mazeret yerine çözüm üretip, yaşanan sıkıntıları anında sona erdirmesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşlar ayrıca günlerdir akan lağım sularından dolayı Türkoğlu Sokak’ta bulunan ve dışarıda oynayan çocukların rahatsızlandıklarını ve Girne Akçiçek Hastanesi’nde kaldırıldığını da ileri sürdü.

Bu arada görüşlerine başvurduğumuz Girne Belediyesi Kanalizasyon Bölümü yetkililerinden Ahmet Türker, vatandaşlar tarafından yapılan şikayetlerin kendilerine ulaşmadığını öne sürdü.

 Türker, vatandaşların kanalizasyon hakkındaki şikayetlerini “815 2118” numaralı telefonu arayıp, “140” dahili hattını tuşlayarak yapmalarını istedi.
Türker, aldıkları şikayetleri en kısa sürede ve tatil demeden gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.