1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI CİDDE ŞEKİLDE BIÇAKLAYAN ZANLI...
TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI CİDDE ŞEKİLDE BIÇAKLAYAN ZANLI...

TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI CİDDE ŞEKİLDE BIÇAKLAYAN ZANLI...

Aralarında çıkan tartışma sonucu arkadaşını ciddi şekilde yaralayarak bıçakladı dün ise;

A+A-

Tartıştığı arkadaşı Pham Hong Dai’yi bıçaklayarak ciddi şekilde yaralayan Vietnamlı Nguyen Ngoc Quy, bir ay sonra yargılanmasına başlanılmak üzere teminat emriyle, hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Gönyeli’de geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği, Zanlı Quy’u dün teminata bağlanılmak üzere Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Hale Ahmet Raşit’in huzuruna çıkardı.

Meselenin tahkikatını üstlenen Müfettiş Muavini Cemali Azimkar mahkemede yeminli şahadet vererek, ülkemizde çalışma izniyle bulunan zanlının gönüllü bir ifade vererek aleyhindeki suçlamaları kabul ettiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturmasını tamamladığını dile getiren Azimkar, zanlının yargılanmasında hazır bulunmasını sağlayarak uygun bir teminata bağlanılmasını talep etti.

Sunulan şahadeti ve meselenin ciddiyetini dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, her halükarda 1 ayı geçmemek şartıyla, zanlının hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.