1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAŞ VE BIÇAKLA KAVGA EDİP BİRBİRLERİNİ YARALAYAN KOMŞULAR
TAŞ VE BIÇAKLA KAVGA EDİP BİRBİRLERİNİ YARALAYAN KOMŞULAR

TAŞ VE BIÇAKLA KAVGA EDİP BİRBİRLERİNİ YARALAYAN KOMŞULAR

Esentepeli komşular tutuklandı

A+A-

Taş ve bıçakla kavga edip birbirlerini yaralayan Esentepeli komşular tutuklanan İsmail Kılıç ile Mehmet Fahri Çopundur dört günün ardından serbest kaldı

Girne’ye bağlı Esentepe’de meydana gelen kavga ile ilgili tutuklanan İsmail Kılıç ile Mehmet Fahri Çopundur dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Haklarında başlatılan soruşturma tamamlanan iki zanlı ileride yargılanmak üzere teminata bağlandı. İki zanlı toplamda 200 bin TL kefalet yatırarak serbest kaldı.

TAŞ VE BIÇAKLA KAVGA ETMİŞLERDİ

Polis, zanlı İsmail Kılıç’ın 23 Mayıs saat 08.30 sıralarında Esentepe Bahçeli anayolunda motosikleti ile seyreden Mehmet Fahri Çopurdur’un aracı ile önünü kesip, “Beni polise satan sensin. İnfaz günün geldi. Seni bugün infaz edeceğim. Arabaya bin” şeklinde tehdit ettiğini ve akabinde aracından inerek Çopurdur’a saldırmaya başladığını açıkladı.

Polis, zanlı Kılıç’ın Çopurdur’un boğazını sıkıp, kafasına 4 kez taş ile vurarak öldürmeye teşebbüs ettiğini belirtti.Polis,bu esnada Çopurdur’un ise toplam uzunluğu 16 buçuk santim olan ucu kesik bıçak ile zanlı Kılıç’ın başına gelişi güzel vurarak yaraladığını ifade etti.Polis, zanlı Kılıç’ın kafasında ve yüzünde kesikler oluştuğunu, olaydan sonra hastaneye kaldırıldığını ve başına dikiş atıldığını söyledi.


SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Olaydan sonra her iki zanlının tutuklandığını, zanlı Kılıç hakkında “Adam öldürmeye teşebbüs”, yaralama ve şiddet tehdidi”zanlı Çopurdur hakkında ise “Yaralama ve kanunsuz bıçak taşıma”suçlarından başlatılan soruşturmanıntamamlandığını kaydeden polis, mahkeme emri ile 4 gündür tutuklu bulunan zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

YÜZ BİN TL KEFALET SENEDİ İMZALANDI
Yargıç, iki zanlının da yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına, zanlı İsmail Kılıç için bir kefilin 100 bin TL, zanlı Çopundur için ise iki kefilin 50’er bin TL kefalet senedi imzalamasını şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.