1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TATAR, GELİR VE VERGİ DAİRESİ İLE EMLAK VE MALZEME DAİRESİ’NİN YENİ BİNASINI ZİYARET ETTİ
TATAR, GELİR VE VERGİ DAİRESİ İLE EMLAK VE MALZEME DAİRESİ’NİN YENİ BİNASINI ZİYARET ETTİ

TATAR, GELİR VE VERGİ DAİRESİ İLE EMLAK VE MALZEME DAİRESİ’NİN YENİ BİNASINI ZİYARET ETTİ

MALİYE BAKANI TATAR, GELİR VE VERGİ DAİRESİ İLE EMLAK VE MALZEME DAİRESİ’NİN LEFKOŞA’DA İNŞA EDİLEN YENİ BİNASINI ZİYARET ETTİ…

A+A-

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALAN TATAR, BİNAYA TEMMUZ AYINDA TAŞINILMASININ HEDEFLEDİĞİNİ SÖYLEDİ…

TATAR: “YENİ BİNASININ AÇILMASIYLA VE OTOMASYON SİSTEMİNE GEÇİLİLMESİYLE DAHA ETKİN BİR VERGİ DAİRESİ OLUŞTURULACAK. PERSONEL LAYIK OLDUĞU BİR ORTAMDA ÇALIŞACAK, HALK DAHA İYİ KOŞULLARDA HİZMET ALACAK…”

Maliye Bakanı Ersin Tatar, Gelir ve Vergi Dairesi’nin şu anki hizmet binasının çağ dışı kaldığını belirterek, buradaki personelin kötü koşullarda çalıştığını, halkın zahmetli şekilde hizmet aldığını vurguladı.

Tatar, Gelir ve Vergi Dairesi ile Emlak ve Malzeme Dairesi’nin Lefkoşa’da inşa edilen yeni binasının açılmasıyla ve otomasyon sistemine geçilmesiyle daha etkin bir Vergi Dairesi oluşturulacağını belirterek, personelin layık olduğu bir ortamda çalışacağını, halkın daha iyi koşulda hizmet alacağını vurguladı.

Bakan Tatar, binaya Temmuz ayında taşınılmasının hedeflediğini söyledi.

“ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI”

Maliye Bakanı Ersin Tatar, bugün Gelir ve Vergi Dairesi ile Emlak ve Malzeme Dairesi’nin Lefkoşa’da, “Eski Peyak” binalarının arkasında inşa edilen yeni binasını ziyaret ederek, inşaat şirketinin temsilcisinden hem binayla hem de çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ziyareti sırasında Tatar’a, Gelir ve Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Kaçmaz, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürü Sadık Ulupınar, daire yetkilileri ile personel eşlik etti.

Bakan Tatar burada basına yaptığı kısa açıklamada, inşaat projesi ve süreciyle ilgili bilgi verdi, binanın finansmanda kendilerine destek olan Türkiye Cumhuriyeti’ne teşekkür etti.

TEMMUZDA TAMAMLANACAK…

Projenin geçtiğimiz Kasım ayında tamamlanmasının planlandığını belirten Ersin Tatar, biraz gecikme yaşandığını dile getirdi, binaya Temmuz ayında taşınılmasının hedeflendiğini söyledi.
 
Gelir ve Vergi Dairesi’nin çalışmalarına dikkat çeken Bakan Tatar, halka adil bir şekilde hizmet edildiğini vurguladı, ekonomin kayıt altına alınması ve vergi gelirlerinin artırılması konularına değindi.

Hayata geçirilmesi planlanan “e-devlet” projesinden de söz eden Tatar, “Ekonomimizin kayıt altına alınmasında ve etkili bir vergi sisteminin oluşturulmasında emeği olan Vergi Dairesi müdürüne ve personeline yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.