1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TATAR, UBP’LİLER VE HALKA TEŞEKKÜR ETTİ
TATAR, UBP’LİLER VE HALKA TEŞEKKÜR ETTİ

TATAR, UBP’LİLER VE HALKA TEŞEKKÜR ETTİ

Tatar, UBP’liler ve halka teşekkür etti

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, tüm partililere ve Kıbrıs Türk halkına kurultay sürecinde gösterdikleri sevgi ve destek için teşekkür etti.

Ersin Tatar, bugüne kadar yaptığı açıklamalar, ortaya koyduğu görüşler doğrultusunda UBP’nin sıkıntılarından kurtularak gurur duyulacak bir demokratik seviye yakalaması ve Kıbrıs Türk halkının refah, özgürlük ve güvenliği için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Tatar, bugün yaptığı yazılı açıklamada, tüm partililere ve Kıbrıs Türk halkına kurultay sürecinde gösterdikleri sevgi ve destek için teşekkür etti, şunları kaydetti:

“Ulusal Birlik Partisi 20’nci Olağan Kurultayı artık geride kalmıştır. Milletvekili kardeşlerim ve partililerimizin desteği ile bize yönelik anti demokratik tavırlara rağmen elde ettiğimiz sonuç önemli bir başarıdır. Halkımızdan ve partililerimizden bu süreçte gördüğümüz sevgi ve ilgi; söylediklerimizin ve çabalarımızın karşılığı olmuştur.

Ortaya çıkan sonuç, UBP yönetimine ciddi uyarılar içermektedir. Umarız, bugüne değin birçok yanlış yapanlar bu süreçten ve sonuçtan gereken dersleri çıkaracaktır.

UBP, ‘ben’ değil ‘biz’ diyen bir anlayışla yönetilmeli, var olan sıkıntılar aşılarak gurur duyulacak bir demokratik seviyeye ulaşmalı,  tabanla kaynaşmaya önem verilmelidir.

İvedilikle bir komite kurularak üye kayıt olayı tartışmalara yol açmayacak, var olan tartışmaları sonlandıracak şekilde çözülmeli, örgütlerimize kulak verilerek liste dışında kalan yılların UBP’lileri derhal üye yapılmalıdır.”

UBP, Kıbrıs konusunda hak ve hukukumuzun korunacağı, edilgen değil etken olacağımız aktif bir siyaset izlemeli, ekonomide yüksek kalkınma hızına ulaşmak için cesur projelere,planlara imza atan, ülke potansiyelimizi en etkin şekilde değerlendiren bir parti durumuna gelmelidir.

UBP, hükümetin küçük ortağı muamelesi görmekten kurtulmalıdır. Bunun için yapılması gereken, konunun tabanın da görüşü alınarak yetkili organlarda yeni bir değerlendirmeye tabi tutulmasıdır.

UBP, kendisini bugünlere taşıyan insanlarına ve değerlerine sahip çıkmalı, onlara gereken önemi ve değeri vermelidir.

Ne söylemişsem arkasındayım; Yaptığım açıklamalar ve ortaya koyduğum görüşler doğrultusunda, Kıbrıs Türk Halkı’nın refah, özgürlük ve güvenliği için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.

Tüm partililerimize ve Kıbrıs Türk Halkı’na bu süreçte gösterdikleri sevgi ve destek için teşekkür eder herkesi sevgi ve saygıyla selamlarım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.