1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TATİL İÇİN GELDİ AMA...
TATİL İÇİN GELDİ AMA...

TATİL İÇİN GELDİ AMA...

Ülkemize eşi, çocuğu ve kız kardeşi ile geldi

A+A-

Eşi, çocuğu ve kız kardeşi ile tatil amacı ile gelen Mustafa Arslan, Ercan Havalimanı’ndan, ülkemize giriş yaptığı sırada narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan aramada 1 gram hintkeneviri bulundu

Ülkemize eşi, çocuğu ve kız kardeşi ile tatil amacı ile gelen zanlı Mustafa Arslan tasarrufunda uyuşturucu madde bulunması üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç huzurda bulunan zanlı Mustafa Arslan’ın13 Ağustos 2015 tarihinde, saat 10.00 sıralarında, Ercan Havalimanı’ndan, ülkemize giriş yaptığı sırada narkotik detektör köpeğinin kendisine tepki vermesi sonucu, üzerinde yapılan aramada bir adet tütün ile karışık içerisinde hintkeneviri türü 1 gram madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis zanlı ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ülkemizde turist statüsünde olduğunu belirterek ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile mahkemenin uygun bir teminata bağlamasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-i vücut etmesi ve 5 bin TL nakdi teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.