1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TATİLLERİ UZADI
TATİLLERİ UZADI

TATİLLERİ UZADI

Felekten bir gece çalmak için bir günlüğüne Kıbrıs’a geldiler

A+A-

Felekten bir gece çalmak için bir günlüğüne Kıbrıs’a geldiler, gece kulübüne düzenlenen baskın sırasında ‘fuhuş’ iddiasıyla tutuklandılar

Ziya NASIFOĞLU

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Cürümleri Önleme Şubesi’nin önceki akşam Lapta bölgesinde faaliyet gösteren “Monamour” isimli gece kulübüne düzenlediği baskında gözaltına alınan gece kulübü işletmecisi S.D. ile kulüpte bulunan E.Z., Y.Y., M.A. ve E.M. isimli müşteriler dün mahkemeye çıkarıldı ve teminatla serbest bırakıldı. Kısa süreli tatil amacıyla Kıbrıs’ta bulunan E.Z., Y.Y., M.A. isimli zanlıların, yurt dışına çıkışları yasaklandığı için tatilleri uzadı.

Gece kulübünde çalışan N.C., P.P., K.W. ve İ.M. isimli yabancı uyruklu kadınlar ise mahkemeye çıkarılmadı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen teminat duruşmasında, polis memuru Sedat Tombul, mahkemeye getirilen zanlıların “fuhuş yapmak”, “fuhuş yoluyla kazanç sağlamak” ve “fuhuşa teşvik” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Tombul, suçüstü yakalanan zanlıların hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminata bağlanmalarını istedi.

Savcı Mustafa Atakara, davaları ileride görülecek olan zanlıların mahkemede hazır olmalarının sağlanması için yurt dışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması şartıyla serbest bırakılmalarını talep etti.

Zanlıların avukatı Mehmet Bilimer, E.Z., Y.Y., M.A. isimli zanlıların kısa süreli tatil amacıyla Kıbrıs’a geldiklerini ve ellerinde ülkelerine geri dönüş bileti olduğunu bu yüzden davalarının hızlı bir şekilde dosyalanmasını istedi.

Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, davaları ileride görülecek olan zanlıların mahkemede hazır olmalarının sağlanması için teminat şartlarını yerine getirmeleri şartıyla serbest bırakılmalarına emir verdi. Zanlıların yurtdışına çıkışlarının yasaklanmasıyla tatilleri de uzamış oldu.

KIBRIS

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.