1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TATİLLERİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER!
TATİLLERİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER!

TATİLLERİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER!

Souşturma tamamlandı!

A+A-

Ülkeye giriş yapmak istedikleri sırada detektör köpek “LİZ”e takılan Köksal Babur ve Guido Weidner aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR

Ercan Havalimanı’ndan 4 Mayıs tarihinde giriş yapmak istedikleri esnada uyuşturucu madde ile suçüstü yakalanan Alman vatandaşı Guido Weidner ve Türkiye vatandaşı Köksal Babur aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Aleyhlerinde alınan 3’er günlük tutukluluk süresi dolan zanlılar, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlıların ülkedeki konumunu dikkate alarak, yargılanmadan kaçmalarını engellemek için 1 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmelerine karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Kağan Kurtbir mahkemede verdiği ifadede zanlıların 4 Mayıs tarihinde tutuklandıklarını anımsattı.

Polis,  zanlı Babur’un tasarrufunda yaklaşık 2 gram, zanlı Weidner’in üzerinde ise yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Kağan Kurtbir, alınan tutukluluk süresinde zanlıların işledikleri suçu itiraf ettiklerini ifade ederek, soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Soruşturma memuru Kağan Kurtbir, zanlıların ülkede turist statüsünde olduğuna dikkati çekerek yargılanacakları güne kadar uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.