1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAVUK TECAVÜZCÜSÜ, KIRMIZIGİLLE GÖRÜŞTÜ!
TAVUK TECAVÜZCÜSÜ, KIRMIZIGİLLE GÖRÜŞTÜ!

TAVUK TECAVÜZCÜSÜ, KIRMIZIGİLLE GÖRÜŞTÜ!

Utanmazlığı böylesi! İşte detaylar;

A+A-

Toplumda travma yaratan skandal görüntüleri çeken Yılmaz Bardak ile Lezz Et Dünyası sahibi telefonla görüştü

Lefkoşa’da Lezz Et Dünyası isimli restoranda toplumda infial ve şok etkisi yaratan tavuğa tecavüz görüntülerini çeken Yılmaz Bardak, önceki gün gazeteye ulaşarak gerçekleri açıklayacağını iddia etti.

Bardak, Lezz Et Dünyası sahibi Rasım Kırmızıgil’in kendisini koruması halinde adaya gelip, sonuç ne olursa olsun ona kurulan komployu polise ve mahkemeye açıklayacağını öne sürdü. İletişim numaralarını bırakan Bardak, Kırmızıgil ile konuşmak istedi.Rasım Kırmızıgil, yayımlanan haber üzerine Yılmaz Bardak ile telefonla görüştü.

Telefonda Bardak ile yarım saat süren bir konuşma yapan Kırmızıgil daha sonra “Bardak, yaptığı işten utanç duyduğunu, pişman olduğunu ve kendisine iş imkânı vermemi istediğini söyledi. Ben de gelip gerçekleri açıklaması halinde onu koruyacağımı ve gerekli desteği vereceğimi söyledim” açıklamasını yaptı.

İŞYERİNİ BATIRAN ADAMLA KONUŞTU

Kırmızıgil, telefonda kendisine komplo kuranları, bu iş karşılığında ne kadar para vaat edildiğini sorduğunu ve Yılmaz Bardak’ın verdiği cevapları açıkladı.Kırmızıgil, Yılmaz Bardak’ın, komplo için kendisine 10 bin TL teklif edildiğini, görüntüleri çektiğini ve teslim ettikten sonra adadan tehdit ile gönderildiğini söylediğini belirtti. Kırmızıgil, “Yılmaz Bardak, komplo için kendisini tutanların görüntüleri aldıktan sonra biletini alıp onu adadan gönderdiklerini söyledi.

“BENDEN İŞ İSTEDİ”
Bardak, ayrıca yaptığı işten utanç duyduğunu, pişman olduğunu ve kendisine iş imkânı vermemi istediğini söyledi. Ben de gelip gerçekleri açıklaması halinde onu koruyacağımı ve gerekli desteği vereceğimi söyledim” dedi.

EDEN BULMALI, ADALET YERİNE GELMELİ

RasımKırmızıgil, skandal görüntüler ortaya çıkmadan önce restorandaki işlerinin çok iyi gittiğini ancak olay görüntülerin ardından müşterilerinin büyük bir çoğunluğunu kaybettiğini belirtti. Kırmızıgil, “Birileri sırf ben daha fazla iş yapıyorum diye oturup şeytanca bir plan yaptı. Kurulan korkunç tuzağın ardından işyerim batma noktasına geldi.

Yılmaz Bardak bu işte sadece bir piyondur. Bunu yaptıranlar cezasız mı kalacak? Bugün benim başıma gelen yarın başkasının başına da gelebilir. Adalet yerini bulmalı ve gerçekler ortaya çıkmalı. Kimse elini kolunu sallayarak yaptığı şeyden kurtulmamalı. Bu nedenle Yılmaz Bardak gelip bana kurulan tuzağı açıklarsa ben de onu koruyacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu. Kırmızıgil, Yılmaz Bardak’ın 2 gün içerisinde adaya gelip gerçekleri açıklayacağını öne sürdüğünü ifade etti.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.