1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAVURİ BAYRAMDA DA RAHAT DURMADI
TAVURİ BAYRAMDA DA RAHAT DURMADI

TAVURİ BAYRAMDA DA RAHAT DURMADI

TAVURİ YİNE İŞ PEŞİNDE...

A+A-

Kadın Doktor’un Banka Hesabını Ele Geçiriyordu…

KKTC’de, 7’den 77’ye herkesin ‘Tavuri’ lâkabıyla tanıdığı Mustafa Serttaş, dolandırmak için bu kez; bir kadın doktoru seçti..

Kıbrıs Manşetin haberine göre, Dün akşam saatlerinde Girne’de bir hotelde bayram tatilini geçiren Diş Doktoru Gül Tufan’ı cep telefonundan arayan erkek bir şahıs, kendisini iş adamı ve Tufan’ın altı ay önce vefat eden eşinin yakın bir arkadaşı olarak tanıttıktan sonra; eşi adına bir park inşaa etmek istediğini söyledi..

Erkek şahıs, Doktor Tufan’a; bu parkın yapımı için ‘Bir Milyon Sterlin’ bağışlayacağını, bu parayı Tufan’ın banka hesabına yatıracağını ve hesap numarasını vermesi gerektiğini söyledi..

Doktor Tufan, telefondaki kişiye; kendisinin vefat eden eşinin arkadaşı olduğuna inanmadığını söyleyerek telefonu kapattı..

Aradan kısa bir süre geçtikten sonra, tekrar çalan telefonuna cevap veren Doktor Tufan, ayni kişinin bu kez gerçek kimliğini açıklamasıyla şok oldu..

İkinci kez Doktor Tufan’ı arayan erkek şahıs, kendisinin Tavuri olduğunu, bir hata yaptığını, özür dilemek istediği için tekrar aradığını söyledi ve telefonu kapattı..

Tufan, bu durumu Girne Polisi’ne bildirdi ve telefondaki kişinin Tavuri lâkabıyla tanınan Mustafa Serttaş olduğu teyit edildi..

Ancak Polis, Doktor Gül Tufan’ın şikâyetçi olmaması üzerine; Tavuri ile ilgili herhangi bir cezai işlem uygulamadı..

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.