1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAVURİ BOY GÖSTERDİ!
TAVURİ BOY GÖSTERDİ!

TAVURİ BOY GÖSTERDİ!

Tavuri lakaplı ünlü dolandırıcı dün yine Lefkoşa mahkemelerindeydi. Zanlının;

A+A-

 

Tavuri lakaplı ünlü dolandırıcı dün yine Lefkoşa mahkemelerindeydi.Zanlının sivil mahkeme ile askeri mahkemede itham edilmesi kararlaştırıldı.

Tavuri lakaplı ünlü dolandırıcı dün yine Lefkoşa mahkemelerindeydi.Zanlının sivil mahkeme ile askeri mahkemede itham edilmesi kararlaştırıldı. 

İşlediği suçlardan dolayı yargılanmak üzere teminatla serbest bırakılan ancak 2012 yılında kaçak bir şekilde Güney Kıbrıs’a giden ve orada da rahat durmayıp hapse mahkûm edilen Tavuri lakaplı ünlü dolandırıcı Mustafa Serttaş,dün yine Lefkoşa mahkemelerine getirildi. Ledra Palace Sınır Kapısı’ndan 10 Haziran tarihinde kaçak bir şekilde geldikten sonra polise teslim olan ve yargılanmak üzere cezaevine gönderilen zanlı Serttaş, hem askeri mahkeme, hem de sivil mahkemede itham edilecek. Zanlının 16 Temmuz’da sivil mahkemede,17 Temmuz da ise askeri mahkemede itham edilmesi kararlaştırıldı. 

POLİSE GÖNÜLLÜ TESLİM OLMUŞTU Zanlı, 30 Nisan 2012 tarihinde Güney Kıbrıs’a kaçak yollardan geçerek “1. Dereceden askeri yasak bölgeyi ihlal” etmiş, 5 Haziran tarihinde Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan görevli muhaceret memuruna seyahat belgelerini ibraz etmeden KKTC’ye geçiş yapmıştı. Zanlı10 Haziran’da ise Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim olmuş, yargılanmak üzere cezaevine gönderilmişti.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.