1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAVURİ 'YEMİN' BOZDU!
TAVURİ 'YEMİN' BOZDU!

TAVURİ 'YEMİN' BOZDU!

Tavuri yine suç işledi!

A+A-

Mustafa Serttaş, Beyarmudu’na yaşlı bakım evi ve çocuk kreşi yaptıracağını söyleyerek Hasibe Karabıyıklı’dan 2 bin Euro almakla suçlanıyor

Hüseyin Çiçek

Ünü sadece Kıbrıs ile sınırlı kalmayan, birçok dolandırıcılık olayının faili olan Mustafa Serttaş, namı diğer ‘Tavuri’ uzun bir aradan sonra dün yeniden karakolluk oldu.  Mustafa Serttaş, Beyarmudu’na yaşlı bakım evi ve çocuk kreşi yaptıracağını söyleyerek Hasibe Karabıyıklı’dan 2 bin Euro almakla suçlanıyor. Tavuri, geçtiğimiz yıllarda cezaevinden tahliye olduktan sonra, basın kuruluşlarına giderek, ıslah olduğunu, artık kimseyi dolandırmayacağını ve temiz bir hayat yaşayacağını söylemişti.

Mustafa Serttaş’ın dün yeniden suç işlediğini duyanlar, “Tavuri yeminini bozdu, bundan sonra ismini sık sık duyarız” diyerek yorumda bulundu.

Hesap açtırmasını istedi

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre Serttaş, Beyarmudu köyünde sakin Hasibe Karabıyıklı’ya ailesini de trafik kazasında kaybettiğini ve ailesinin anısına konu yaşlı bakım evi ile çocuk kreşini açacağını söyledi. Serttaş, Karabıyıklı’dan yüklü miktarda parayı yollayabilmesi bahanesi ile hesap açtırmasını istedi. 

Karabıyıklı’nın kendisine masraflarda kullanma bahanesi ile bin 837 Euro nakit para göndermesini sağlayan Serttaş, önceki gün Yeniboğaziçi’nde tespit edilerek tutuklandı. Hakkında yasal işlem başlatılan Serttaş hakkında yürütülen soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.