1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TDP-BKP-BARAKA İTTİFAKI’NIN LEFKOŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HARMANCI KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ
TDP-BKP-BARAKA İTTİFAKI’NIN LEFKOŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HARMANCI KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ

TDP-BKP-BARAKA İTTİFAKI’NIN LEFKOŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HARMANCI KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ

TDP-BKP-BARAKA İttifakı’nın Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Harmancı KAMU-SEN’i ziyaret etti

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP)- Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP)- Baraka Kültür Merkezi ittifakının Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Mehmet Harmancı ve ekibi, seçim çalışmaları çerçevesinde Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası’nı (Kamu-Sen) ziyaret etti.

TDP’den yapılan yazılı açıklamaya göre Harmancı ziyarette ‘Bu Kitapçık’ta İş Var’ adlı seçim bildirgesini takdim etti, görüş ve önerileri dinlendi ve soruları yanıtladı.

Harmancı, siyasi iradenin olması ve güç odaklarının değil, halkın çıkarlarının düşünülmesi halinde sorunlara mutlaka çözüm üretileceğine inanç belirtti.

LTB’nin durumunun farkında olduklarını, gerçekler üzerinden çok iyi bir çalışma yaptıklarını belirten Harmancı, geçtiğimiz yıl 118 milyon TL olan borcun, bir yılda 140 milyona ulaştığına dikkat çekti ve bu durumun mevcut başkan tarafından ‘normalleşme’ olarak nitelendirilmesini halkın takdirine bıraktıklarını söyledi.

Bir durumun ‘normalleşme’ olarak addedilmesi için borcun durağan bir sürece girmesi ya da azalma trendinde olması gerektiğini söyleyen Harmancı, seçilmesi halinde, çalışanlar ve Lefkoşalılarla birlikte LTB’yi el birliğiyle daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

TAK

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.