1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TDP, KTAMS’IN EYLEMİNE DESTEK VERECEK
TDP, KTAMS’IN EYLEMİNE DESTEK VERECEK

TDP, KTAMS’IN EYLEMİNE DESTEK VERECEK

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) tarafından yarın düzenlenecek eyleme destek verecek.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP),  Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) tarafından yarın düzenlenecek eyleme destek verecek. 

TDP Genel Sekreteri Mehmet Harmancı yaptığı yazılı açıklamada, elektriğe yapılan okkalı zammın ardından, akaryakıtla tüp gaza da zam yapılmasının kış günlerinde halkı ‘hançerlemek’ anlamına geldiğini ileri sürdü.

Harmancı, zamlara karşı yapılacak her türlü demokratik eylemi destekleyeceklerini ifade ederek, TDP’nin zamlarla ilgili olarak ‘ferman hükümetinse sokak bizimdir’ açıklamasını yaptığını hatırlattı.

Mehmet Harmancı, TDP’nin yaptığı genişletilmiş toplantılarla da değişik eylem planlarını tartıştıklarına dikkat çekerek, “Bu çerçevede halka ihanet anlamına gelen zamlara karşı yapılacak eylemlere katkı koymayı bir sorumluluk olarak görüyoruz” dedi.

Yetkililere, bir kez daha vatandaşın cebinden ellerini çekme çağrısı yapan Harmancı “Hükümet’in sabır taşını çatlatmakta olduğunun altını çizeriz. Bizlere sokak dışında bir alternatif bırakmadıklarının belirterek, ‘zam onların, sokak bizim’ çağrısını yineliyoruz”  dedi

Harmancı 2014 yılında toplumun tüm kesimlerini zor günlerin beklediğini, bunun için toplumun tüm kesimlerinin birlikte hareket edebilmesi gerektiğini ifade ederek, TDP’nin bu sorumluluk içinde hareket edeceğini kaydetti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.