1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TDP MAĞUSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİROĞLULARI, MARAŞ’I ZİYARET ETTİ
TDP MAĞUSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİROĞLULARI, MARAŞ’I ZİYARET ETTİ

TDP MAĞUSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİROĞLULARI, MARAŞ’I ZİYARET ETTİ

TDP Mağusa Belediye Başkan Adayı Emiroğluları, Maraş’ı ziyaret etti.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), Baraka Kültür Merkezi Gazimağusa Belediye Başkan Adayı Mustafa Emiroğluları, belediye meclis üyeliği adayları ile birlikte Maraş bölgesini ziyaret etti.

TDP’den verilen bilgiye göre, ziyarette, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ile TDP Mağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli de hazır bulundu.

Mustafa Emiroğluları ile ekibinin aday tanıtım broşürlerinin dağıtıldığı ziyarette, öncelikli olarak bölge halkının sorunları, görüş ve önerileri dinlendi.

Vatandaşların görüşlerini dinledikten sonra projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Mustafa Emiroğluları, sorunların farkında olduklarını ve gerçekçi projelerle bunların üstesinden geleceklerini söyledi.

Mevcut belediye başkanının 20 yıllık süreçte Maraş bölgesine yönelik gerek alt yapı, gerekse bölgenin ekonomik yönden kalkınabilmesi için ciddi çalışma yapmadığını savunan Emiroğluları, Mağusa halkının artık kanmayacağını ve değişimi gerçekleştireceğine inancının tam olduğunu dile getirdi. Emiroğulları, “Mağusa’da yeniliğin zamanı geldi” dedi.

ÖZYİĞİT

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit de, vatandaşlara son siyasi gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Anayasa değişikliği ve Kıbrıs sorununda gelinen son aşamaya ilişkin bilgiler veren Özyiğit, bölge halkından Mağusa Belediye başkan adayı Mustafa Emiroğluları ile ekibine destek vermelerini talep etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.