1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TDP ÖRGÜT KONGRELERİ YAPILDI
TDP ÖRGÜT KONGRELERİ YAPILDI

TDP ÖRGÜT KONGRELERİ YAPILDI

TDP Örgüt kongreleri yapildi

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), köy-mahalle örgüt kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TDP Mağusa İlçesine bağlı Alaniçi, Akova ve Yıldırım örgüt kongreleri yapıldı.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, Mağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları, milletvekili Hüseyin Angolemli ile örgüt üyelerinin katıldığı etkinlikte, Alaniçi örgüt başkanlığına İbrahim Küçüker, Akova örgüt başkanlığına Ahmet Hafiye, Yıldırım örgüt başkanlığına ise Mehmet Özbilen getirildi. Ayrıca her üç örgütün yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

EMİROĞLULLARI

TDP Mağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları, TDP Mağusa İlçe Kongresi’nin 21 Kasım’da yapılacağını anımsatarak, o tarihe kadar Gazimağusa ilçesine bağlı olan ve örgütü bulunan tüm bölgelerde kongrelerini tamamlayacaklarını ifade etti.

Emiroğluları, önümüzdeki Çarşamba günü de Beyarmudu ile Türkmenköy örgüt kongrelerinin yapılacağını açıkladı.

Tüm bölgelerde olduğu gibi Gazimağusa bölgesinde de TDP’ye yönelik “büyük” bir ilgi olduğunu belirten Emiroğluları, TDP’nin güçlenmesinin halkın kazanımı olacağını belirtti ve “TDP’nin güçlenmesi hakkın, adaletin, eşitliğin güçlenmesi demektir“ dedi.

ANGOLEMLİ

TDP Gazimağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli de konuşmasında, özellikle üretici kesimlerin yaşadığı sorunlara değindi ve 60 milyon TL’te yakın alacağını alamayan üreticilerin çok büyük mağduriyet yaşadıklarını kaydetti.

Sorunların ortada olduğunu, ancak hükümetin somut adım atmadığını savunan Angolemli, ekim zamanının gelmesine rağmen parasını alamayan üreticilerin ekim yapamadıklarını vurguladı. Tarımla ilgili, TDP olarak Meclis’e araştırma önergesi sunduklarını anımsatan Angolemli, parti olarak bu işin takipçisi olacaklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.