1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TDP SERHATKÖY KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TDP SERHATKÖY  KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TDP SERHATKÖY KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TDP serhatköy kongresi gerçekleştirildi

A+A-

ÖRGÜT BAŞKANLIĞINA YENİDEN CAVİT SEKMEN GETİRİLDİ

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Serhatköy örgüt kongresi geçtiğimiz akşam TDP Serhatköy Örgüt binasında gerçekleştirildi.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Cemal Özyiğit, İlçe Başkanı Yılmaz Siham ile bölge üyelerinin katıldığı kongrede, Serhatköy Örgüt Başkanlığına yeniden Cavit Sekmen getirilirken, Yönetim Kurulu ise Denktaş Ömer Şahinsoy, Behiye Araz, Şerife Karadağlı, Arife Işıltan’dan oluşturuldu.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kongrede yaptığı konuşmada özellikle son dönemlerde TDP’ye olan katılımların arttığını söyledi ve birçok bölgede örgüt kurduklarını, halktan gelen talep doğrultusunda önümüzdeki günlerde de yeni örgütler kurarak kamuoyuna duyuracaklarını kaydetti.

Bir partinin büyümesinin en önemli göstergelerinden birinin kurulan örgütler olduğunu kaydeden  Özyiğit, “Partimize yeni katılımlarla birlikte, örgüt kurulması için halktan gelen yoğun talep, bizleri hem memnun etmekte, hem de doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Yakında birçok bölgede daha hem örgüt kuracağız, hem de örgüt binaları açacağız” dedi.

Konuşmasında hükümetin icraatlarına da değinen Özyiğit, ülkede ekonomiden üretime, sağlıktan eğitime kadar hiçbir şeyin yolunda gitmediğini savundu.

“Ülkemizdeki sorunlar acil çözüm bekliyor” diyen Özyiğit, birçok vaatlerle işbaşına gelen ve çözüm üretmesi gereken hükümetin ise tıpkı geçmiş hükümet gibi, henüz halk yararına icraat yapmadığını ileri sürdü.

Döviz nedeniyle halkın fakirleştiğini, borçlu sayısının arttığını, borçların ödenemediğini, çek yasaklarının arttığını, devletten alacağını alamayan üreticilerin büyük mağduriyet yaşadığını belirten Özyiğit, sürdürülebilir olmayan bu yapının değişmesinin şart olduğunu savundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.