1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TDP, TAŞKINKÖY-GÖÇMENKÖY ÖRGÜTÜ KURULDU
TDP, TAŞKINKÖY-GÖÇMENKÖY ÖRGÜTÜ KURULDU

TDP, TAŞKINKÖY-GÖÇMENKÖY ÖRGÜTÜ KURULDU

TDP, TAŞKINKÖY-GÖÇMENKÖY ÖRGÜTÜ KURULDU

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) Taşkınköy-Göçmenköy Örgütü’nün düzenlenen etkinlikle kurulduğu belirtildi. 

 

Örgüt Başkanlığı’na Onur Gerçeker getirilirken, Mustafa Ağa, Emre Dinçoğlu, Narin Gürbüzer ile Nuran Tanca da yönetim kurulu üyesi oldu.

TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, etkinliğe; TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Genel Sekreter Suphi Hüdaoğlu, TDP Milletvekili Mehmet Çakıcı ile diğer yetkililerle üye ve sempatizanlar katıldı.
 
Etkinlikte, Lefkoşa İlçe Başkanı Özmen Birinci, Örgütleme Sekreteri Asım İdris ve Genel Başkan Cemal Özyiğit birer konuşma yaptı. Etkinlikte ayrıca, Genel Sekreter Suphi Hüdaoğlu, Milletvekili Mehmet Çakıcı’nın yanı sıra, üyeler de görüş ve düşüncelerini aktardı.

ÖZYİĞİT

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, etkinlikte yaptığı konuşmada, örgütün kurulmasına emeği geçenler ile görev alan başkan ve üyelere teşekkür ederek, başarılar diledi. 

Göreve geldikleri günden itibaren, yıllardır eksikliğini hissettiklerini örgütlenme çalışmalarına ayrı bir önem gösterdiklerini, bu çerçevede birçok bölgede yıllar sonra örgüt kurduklarını anımsatan Özyiğit, köy ve kırsal örgütlenmelerinin yansıra, merkezlerde de örgütlenme yönünde kararlı olduklarını ifade etti.

Taşkınköy-Göçmenköy Örgütü’nün bu açıdan oldukça anlamlı ve önemli olduğunu belirten Özyiğit, bu çalışmaların artarak süreceğini vurguladı.

Özellikle yerel seçimlerin ardından TDP’ye yönelik büyük bir destek olduğunu, yeni katılımlarla birlikte yeni örgütler açtıklarını kaydeden Özyiğit,  TDP’nin güçlenmesinin önemine işaret etti.

Özyiğit, TDP’ye katılan her bireyin, kurulan her örgütün, çözümün sağlanması, demokrasinin yerleşmesi ve aydınlık yarınlar için önemli olduğunu söyledi.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, “TDP yoluculuğuna emin ve kararlı adımlarla yürümektedir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.