1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TDP THALASSEMİA DERNEĞİ ZİYARET ETTİ
TDP THALASSEMİA DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

TDP THALASSEMİA DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), sendika ve sivil toplum örgütü ziyaretleri çerçevesinde Thalassemia Derneği ziyaret etti.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), sendika ve sivil toplum örgütü ziyaretleri çerçevesinde Thalassemia Derneği ziyaret etti.

TDP  Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya gör, TDP Genel Sekreteri Cemal Özyiğit buradaki konuşmasında,  Derneğin toplum için verdiği mücadelenin önemine dikkat çekerek, yasal zorunluluk olmasına rağmen özürlü istihdamlarının yapılmamasını eleştirdi.

Partisinin iktidarında Genel Sağlık Sigortası’nın hayata geçirileceğinin sözünü veren Özyiğit,  sağlıkta devlet politikası oluşturulması ve sorunların çözümü için bu alanda örgütlü sendikalarla iş ve güç birliği yapacaklarını söyledi.

Özyiğit, TDP iktidarında sağlığın mutlaka ücretsiz olacağını ileri sürerek, hem ücretsiz, hem kaliteli sağlık hizmeti sunmanın görevleri olduğunu kaydetti.

Cemal Özyiğit, “Geçmişte sosyal demokrat bakanların görevde olduğu hükümetlerin sağlık alanında yaptıkları halen konuşuluyorsa, yaptıkları reformlar ve sistemler halen aranır durumda ise, bununla ancak övünürüz. Geçmiş TKP hükümeti döneminde sağlıkta yapılan icraatlar, TDP’nin yapacaklarının garantisidir, göstergesidir” dedi.

Öte yandan, TDP Lefkoşa milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Gaziköy ile Dilekkaya da ziyaret edildiği belirtildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.