1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEBERRÜKEN ULUÇAY’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI...
TEBERRÜKEN ULUÇAY’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI...

TEBERRÜKEN ULUÇAY’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI...

TEBERRÜKEN ULUÇAY’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI...

A+A-

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, cinsiyet eşitliğinin sağlandığı ortamların hem daha demokratik hem de daha başarılı ortamlar olduğuna işaret ederek,  “bu eşitliğin sağlanması için elimizden gelen her tür katkıyı koymaktan çekinmemeliyiz” dedi.

Uluçay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, kadınların daha iyi şartlarda çalışma koşulları için başlatmış olduğu mücadelenin, bugün kadınların hayatın her alanında daha etkin rol oynamasına yardımcı olduğunu belirtti. Uluçay şöyle devam etti:

“Sözkonusu etkinliğin yeterli düzeyde olmadığını kabul etmekle birlikte, daha fazla sayıda kadının hem özelde hem de devlette yönetici pozisyonda ve/veya karar mekanizmalarında yer almaları gerektiği konusunda gösterilen çabaların ve onurlu mücadelenin destekçisi olmalıyız.

Cinsiyet eşitliğinin sağlandığı ortamların hem daha demokratik hem de daha başarılı ortamlar olduğuna hiç kimsenin şüphesi olmamalı ve bu eşitliğin sağlanması için elimizden gelen her tür katkıyı koymaktan çekinmemeliyiz.
Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan annelerimizin, eşlerimizin ve kızlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’‘nü kutlarım.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.