1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TECAVÜZ BEBEĞİNİN BABASI KİM?
TECAVÜZ BEBEĞİNİN BABASI KİM?

TECAVÜZ BEBEĞİNİN BABASI KİM?

Bunlar nasıl serbest kalırlar?

A+A-

Gazimağusa’ ya bağlı Güvercinlik köyünme meydana gelen ve toplumda infial yaratan 14 yaşındaki kız çocuğu ile cinsel münasebet olayının iki zanlısı dün teminatla serbest bırakıldı.

Zeka sorunlu kız çocuğu ile iki kez ilişkiye girdiğini itiraf eden 65 yaşında ve 4 çocuk babası Remzi Çil ile 54 yaşında 4 çocuk babası Mehmet Çelen’in dün serbest bırakılması, Güvercinlik sakinlerini ayağa kaldırdı. Köy meydanında toplanan Güvercinlik sakinleri “onları aramızda görmek istemiyoruz” dedi.

Köy sakinlerinin tepkisi üzerine Gazimağusa polisi köyde geniş çaplı önlem aldı. Güvercinlik Muhtarı Eray Yıldız’dan alınan bilgiye göre, sinirlerin gerilmesine rağmen köyde taşkınlık yaşanmadı. Öte yandan iki zanlının da köydeki ikametgahlarında olduğu öğrenildi.

Çocuğun babası hala belli değil

Toplumda nefret uyandıran bu olayla ilgili olarak 2 zanlı Gazimağusa Kaza Mahkemesinde teminata bağlanırken, 14 yaşındaki küçük kızın karnındaki çocuğun babasını belirleyecek DNA testi için doğum yapması bekleniyor.

Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’ de görevli polis müfettiş muavini Halil Seven, zanlılar hakkında yürütülen 16 yaşından küçük kızla cinsel münasebet tahkikatının bittiğini söyleyerek zanlıların uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti. Halil Seven zanlı 1 ‘ in avukatının sorusu üzerine zanlı 1 Remzi Çil’ in evli ve 4 çocuk babası olduğunu söyledi.

Mahkemede söz alan zanlı 2 Mehmet Çelen’ in avukatı ise müvekkilinin evli ve 4 çocuk babası olduğunu söyleyerek mahkemenin makul bir teminat emri vermesini talep etti.

Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlıların 10’ ar bin nakdi kefalet yatırması şartı ile serbest bırakılmasına, ayrıca zanlı 1 için K.K.T.C vatandaşı Muteber 2 kefilin 50’şer bin zanlı 2 için ise K.K.T.C vatandaşı muteber 3 kefilin 100’ er bin TL kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bunlar nasıl serbest kalırlar?

Güvercinlik köyündeki bazı vatandaşlar, serbest bırakılan 2 zanlı hakkında “Bunlar nasıl serbest kalırlar” diyerek tepkisini seslendirdi.  Konu iki şahsın köy içine hangi yüzle çıkacaklarını merak ettiklerini söyleyen vatandaşlar, köylerinin adlarının konu şahıslar nedeni ile kötü olarak duyulduğundan yakındı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum