1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TECAVÜZ İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI!
TECAVÜZ İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI!

TECAVÜZ İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI!

Mehmet Salih Serpek suçsuz!

A+A-

Evrim Kamalı

Güzelyurt bölgesinde meydana geldiği iddia edilen tecavüz olayında şüpheli konumunda bulunan Mehmet Salih Serpek suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakıldı. Özgürlüğüne kavuşan Serpek gazetemize ulaşarak açıklama yaptı.

Mehmet S. Serpek açıklamasında 1 buçuk yıldır ilişki yaşadığı B.D isimli kadının şahsıma karşı yaptığı iftira neticesinde soruşturma maksatlı tutuklandığını ancak gerçeklerin ortaya çıkması üzerine serbest kaldığını belirtti. Serpek olayı şu şekilde anlattı. “Olayın gerçekleştiği gün yani cumartesi günü beni telefonda arayıp kendisi ile birlikte olmamı ve beni çok sevdiğini söylediğini söyledi. Ben de teklifini kabul etmeyince seni polise şikâyet edeceğim bana tecavüz ettin diye bende ara ve söyle dedim. Arayıp şikâyet etti ve polis tarafından tutuklanıp 3 gün içerde kaldım bu süre zarfında polis suçu işlediğime dair hiçbir bulguya rastlamadı. B.D üzerinde gerçekleşen tıbbi incelemede tecavüz bulgusuna dair darbe, bıçak izi, kızarıklık veya herhangi bir zorlama izi ne onun nede benim üzerimde bulunmadı. Bende mahkeme tarafından alınan 3 günlük tutuklama süresinin ardından bugün suçsuz olduğum anlaşılınca mahkemeye bile çıkarılmadan serbest bırakıldım. Ayrıca B.D isimli kadında polise giderek pişman olduğunu belirtip şikayetini geri çekmiştir.

 

Mehmet Salih Serpek ayrıca tutuklu bulunduğu 3 günlük tutukluluk süresi zarfında kendisine destek olan suçsuzluğuna inanan yakınlarına ve kendisine iyi davranan polislere teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum