1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "TECAVÜZ OLAYI İLE İLGİM YOK!"
"TECAVÜZ OLAYI İLE İLGİM YOK!"

"TECAVÜZ OLAYI İLE İLGİM YOK!"

İşlek: “Bir film yazdılar ama sonunu getiremediler”

A+A-

Dikmen’de 30 Temmuz’da yaşandığı iddia edilen bir kadına tecavüz olayının ardından tehdit edildiği gerekçesiyle Güney Kıbrıs’a geçen Hasan İşlek, tecavüz olayı ile ilgili kendisinin hiçbir bağlantısı olmadığını söyledi. Hasan İşlek, Mete Tosun adlı kişinin açıklamasını yalanladı.

Hasan İşlek’in açıklaması şöyle:

 “Selda Çınar ve nişanlısı Ahmet Çelik’i ilk defa polis karakolunda gördüğünü iddia ediyor ama bu olay kendilerinin söylemesine göre 04.30. 05.00 sularında oldu. Mademki o saat oldu niye sabahtan 7.30’da uyandığında Selda hanım kahvaltısını kahvesini içtikten sonra İlkay Tosun’a ‘Beni nişanlıma götürebilir misin abla’ dedi. İlkay Tosun aldı, nişanlısına mezarlığa götürdü. Oradan saat 10.00-10.30 sularında Boğaz’a gidildi. Boğaz’da Mete Tosun ile görüştükten sonra saat 13.00 sularındada polise gidildi. Niye madem tecavüz edildi sabahtan ortalığı ayağa kaldırmadı? Sonuçta böyle bir iddiası var. Nişanlısının yanına gitti ama ona başına böyle bir şey geldiğini söylemedi. Niye gidip polis karakoluna değil de Mete Tosun’un yanına gidildi?

Selda Çınar’ı ve Ahmet’i ilk defa polis karakolunda gördüm iddiası yalandır.

İlk defa polis tarafında görmedi. Mete Tosun’un ayrıldığı eski eşine attığı viber’den attığı mesaj vardır.

Selda ve Ahmet’in kendisine gidip de kendisiyle konuştuğunu ondan sonra kızı Buse’ye baskı yapıp Buse’ye böyle bir ifade vermesini istediler.

Buse onları dinleyip de ifade mi verdi bilmiyorum ama ne ifade verdiğini bilmem. Bilmek istediğim en önemli konulardan biri bizi Kıbrıs manşet adlı internet sitesidir. Şantajla para istiyorlar diye son dakika haberlerine attı. Ahmet çelik Kıbrıs manşetin yanında çalışır. Ahmet Çelik niye ondan sonra durduruldu? Bize göstersinler kimden şantajla para temin edermişiz kimin resimlerini çekmişiz, kimin resimleri varmış elimizde.

Selda Çınar’ın soyadının Çınar olmadığı ve soyadının Karışık olduğunu da yenile öğrendik.

Bunlar tam bir organizedir ama bir film yazdılar ama o filmin sonunu getiremediler. Yani yalanla sonunu bitiremezler çünkü artık iş çığırından çıkmış bir durumdadır.

İki buçuk ay vardır tahliller tahlil sonuçları gelmedi. Neyin tahlil sonucunu beklerler? Bu kadar uzun mu sürer bir tahlil sonucu? Yoksa Mete Tosun ben pinehouse XRealnet sahibiyim ben para ile idare ederim. Her şey para ile olmaz. Ama bir ikincisi bizi Sami Güneş, Mete Tosun’un avukatı Şefik Bey ve bu davayı yürüten polis bizi nasıl 40 sene hapis ilanı ile suçlar? Polis mi verir kararı yoksa mahkeme mercileri mi?

Benim tek isteğim sokak ortasında Kıbrıs manşetin yaptığı gibi kahve konuşmalarını sanki kendilerine polis iletmiş gibi tecavüzcüler aranıyor bizi Kıbrıs manşet tüm dünyaya tecavüzcü diye tanıttı. Ben o tarafa geçeceğim. Hiçbir yere kaçmıyorum. Yine Kıbrıs içindeyim. Ben kendi yerime geçeceğim. Kendi yerime geçtikten sonra ben bunları Kıbrıs manşete soracağım. Kime tecavüz ettim. Kendi adamının nişanlısı olduğu için bunları böyle yayınladı.”

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.