1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TECAVÜZ OLAYINDA ŞOK EDEN DETAYLAR!
TECAVÜZ OLAYINDA ŞOK EDEN DETAYLAR!

TECAVÜZ OLAYINDA ŞOK EDEN DETAYLAR!

Bebek hangısınden? Arabada.. iş yerinde... defalarca cinsel ilişkiye girmişler! Tecavüz olayının perde gerisinde şok etkisi yaratan detaylar!

A+A-

Gazimağusa’ya bağlı Güvercinlik köyünde ikamet eden 65 yaşındaki Remzi Çil’ in, 14 yaşındaki F.A. ile cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanmasının ardından, bu kez aynı köyden 54 yaşındaki Mehmet Çelen, aynı  kız ile cinsel münasebette bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

F.A’ nın Remzi Çil ile ilişkisini araştıran polis, küçük kızdan elde ettiği bilgiler doğrultusunda bu kez Mehmet Çelen’in peşine düştü. Polisin, mahkemeye aktardığı bilgilere göre; 54 yaşında olan ve aynı köyde ikamet eden Mehmet Çelen isimli şahıs, 2013 yılı Eylül ayı ile 2014 yılı Şubat ayı içerisinde, 14 yaşındaki F.A. ile defalarca cinsel ilişkiye girdi.

Mehmet Çelen tutuklanıp dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılırken, F.A.’nın karnındaki 3 aylık bebeğin babasının kim olduğu henüz aydınlığa kavuşmadı.

Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’ de görevli polis müfettiş muavini Halil Seven, zanlı Mehmet Çelen’in, 2013 yılı Eylül ayı ile 2014 yılı Şubat ayı içerisinde kendine ait ES 683 plakalı araç içerisinde 16 yaşından küçük 13 yaşından büyük 14 yaşındaki F.A isimli kız çocuğu ile köyün batısında bulunan çöplükte defalarca ilişkiye girdiğini söyledi.

İşyerinde de ilişkiye girmiş

Zanlının daha sonra Mart ayı içerisinde kendine ait işyerinin garajında 14 yaşındaki F.A. ile cinsel münasebete girdiğini aktaran Seven, F.A’ nın ifadesinde zanlı ile ilişkiye girdiğini anlattığını bunun üzerine zanlının 25 Mart’ta tutuklandığını söyledi. Meselenin oldukça ciddi olduğunu anlatan Seven, alınacak olan bir çok ifadenin bulunduğunu, telefon dökümlerinin inceleneceğini ve küçük kızdan alınan ifadenin teyit ile tezkibinin yapılacağını söyleyerek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Suçlamaları kabul etmedi

Seven, Savcı Ahmet Özlemler’ in sorusu üzerine zanlının kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediğini aktardı.

Savcı Ahmet Özlemler zanlının küçük kız ile ilişkiye giren diğer zanlı Remzi Çil ile birlikte mahkemeye çıkması açısından  talep edilen tutukluluk süresini bir gün ile sınırlandırdı.

Zanlı avukatının da tutukluluk süresine itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı zanlının bir gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Zanlı Mehmet Çelen ile Diğer zanlı Remzi Çil bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarılacaklar.

Köylüler tepkili

Mahkemenin dünkü duruşmasını izleyen bazı köylüler, Güvercinlik’te yaşanan bu olaydan dolayı byük bir üzüntü duyduklarını söylediler. Köylerinin böylesi haberler ile duyulmasından dolayı rahatsızlık duyduklarını belirten Güvercinlik sakinleri, büyük bir talihsizliğin yaşandığına dikkat çekti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum