1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. TECAVÜZ SUÇLUSUNA HAPISTE 20 TECAVÜZ! ORTALIK KARIŞTI
TECAVÜZ SUÇLUSUNA HAPISTE 20 TECAVÜZ! ORTALIK KARIŞTI

TECAVÜZ SUÇLUSUNA HAPISTE 20 TECAVÜZ! ORTALIK KARIŞTI

Bu olay ülkeyi karıştırdı... Küçük çocuğu tecavüz etmekle suçlanan zanlının cezaevinde...

A+A-

Brezilya'da 1 yaşındaki üvey oğluna tecavüz edip öldürmekten tutuklanan adam, hapishanedeki diğer mahkumların 'adalet' anlayışlarının kurbanı oldu. Jiu jitsu hocası olduğu bildirilen Daryell Dickson Meneses Xavier, hapiste 20 mahkumun tecavüzüne uğradı.

5.jpeg

İşkence de gören Brezilyalı'nın, vücudunun hemen her yerinde yaralar oluştu.Oldukça rahatsız edici bir görüntünün ortaya çıktığı olayın ardından adamın vücudunun çeşitli yerlerinde korkunç yaralar meydana geldi. Tecavüz kurbanı adam üstü başı kan içinde bulundu.

Hapishanede tecavüz olayı ülkede adalet tartışmalarına neden oldu. Ülkede benzer bir olay 1993 yılında da yaşanmıştı. 2 yaşındaki evlatlık oğluna tecavüz ettikten sonra onu öldüren James Bulger isimli adam iki kez hapse atılmıştı. İlk cezasını çektikten sonra 2001 yılında evinde çocuk pornografisine ilişkin kayıtlar bulununca Bulger tekrar hapse girmişti. Ancak o adam şimdi yeni bir kimlikle dışarda ve özgür bir şekilde yaşıyor.

Brezilya şimdi bu örnekleri tartışıyor. Bir tarafta üvey oğluna tecavüz edip öldüren ama hapiste tam 20 erkeğin tecavüzüne uğrayan adam, diğer tarafta aynı suçu işlediği halde özgür kalan başka bir adam. Ülkede sorulan soru hangisi daha adaletli?

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.