1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TECAVÜZCÜLER HAKKINDA SON KARAR!
TECAVÜZCÜLER HAKKINDA SON KARAR!

TECAVÜZCÜLER HAKKINDA SON KARAR!

Bir kişi de kız çocuğuyla oral ilişkiye girdi....16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tecavüz davasında;

A+A-

 

Çağlayan bölgesinde bulunan Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’ndan kaçan 15 yaşındaki kız çocuğunun, zanlı Ramazan Aslan ile evinde cinsel ilişkiye girdiğinin ortaya çıkmasının ardından başlatılan soruşturmada, zanlı Veli Göztaşı isimli kişi de kız çocuğuyla oral ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Memuru Hasan Sönmez, olayla ilgili bulguları aktardı. Sönmez, zanlı Ramazan Aslan’ın “16 yaşından küçük kız çocuğuna cinsel tecavüz” suçundan methaldar olduğunu belirtti. Hasan Sönmez, zanlı Ramazan Aslan’ın, 27 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’nda kalmakta olan, isminin baş harfleri N.K olan 15 yaşındaki kız çocuğunu, kalmakta olduğu ikametgâha götürerek cinsel ilişkiye girdiğinin tespit edildiğini ve zanlının “16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tecavüz” suçunu işlediğini mahkemeye aktardı. Zanlının 3 Temmuz’da mahkemeye çıkarılarak aleyhinde üç günlük tutukluluk emri alındığını belirten Sönmez, zanlı aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Zanlının KKTC’de turist olarak bulunduğunu ve TC vatandaşı olduğunu söyleyen Sönmez, zanlı Aslan’ın davaları görüşülene kadar mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Şahadetin ardından mahkemeden söz alan zanlı, “Ailem Türkiye’de, cezamı Türkiye’de çekmek istiyorum dedi.

Zanlının beyanının da ardından Yargıç Pınar Beyoğlu, zanlı Ramazan Aslan’ın, KKTC ile bağlantısının bulunmadığını göz önünde bulundurarak, davaları görüşülene kadar iki ayı geçmemek şartıyla cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak kalmasına emir verdi.

N.K’nin Ramazan Aslan’ın evinde bulunmasının ardından polisin başlattığı soruşturmada, N.K’nin, cinsel ilişkiye girdiği iddiasında bulunduğu zanlı Veli Göztaşı da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede bununla ilgili bulguları da aktaran Polis Memuru Hasan Sönmez, zanlı Veli Göztaşı’nın, “16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tecavüz” suçundan methaldar olduğunu söyledi. Zanlı Veli Göztaşı’nın, 27 Haziran’da Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’nda kalmakta olan 15 yaşındaki N.K’yi, Lefkoşa’dan arabasıyla alarak, evine götürdüğünü söyleyen Sönmez, N.K’nin verdiği ifadede Göztaşı’nın, N.K ile oral ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine zanlı aleyhine “16 yaşından küçük kız çocuğuna cinsel tecavüz” suçundan methaldar olduğunu söyledi. Zanlının önceki gün Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandığını söyleyen Sönmez, Göztaşı’nın KKTC vatandaşı olduğunu belirtti ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkemede kendini savunan Göztaşı, “Çocuğun polise verdiği ifadeyi kabul etmiyorum. Bana kalacak bir yeri olmadığını söyledi, ben de evime götürdüm. Hiçbir şekilde temasta ve cinsel temasta bulunmadım” dedi.

Yapılan beyanın ve şahadetin ardından Yargıç Pınar Beyoğlu, zanlı Veli Göztaşı’nın davaları görüşülene kadar yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün polise ispat-ı vücut yapmasına, KKTC vatandaşı iki kefilin 100’er bin TL’lik kefalet senedi imza etmesiyle birlikte,  mahkeme veznesine 10 bin TL nakdi teminat yatırması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.