1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TECAVÜZE UĞRADIM!
TECAVÜZE UĞRADIM!

TECAVÜZE UĞRADIM!

Pop müziğin ikonu, Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajında gençlik yıllarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Pop müziğin ikonu 55 yaşındaki Madonna, Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajında gençlik yıllarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Madonna, 20'li yaşlarda New York'a geldiğinde çok zor bir yaşam sürdüğünü, can güvenliğinin olmadığını ve tecavüze uğradığını açıkladı. Üne kavuşma hayalleriyle New York'a geldiğini, ancak büyük kentin kendisini benimsemekte hiç de kolay davranmadığını anlatan Madonna, dansçı olarak sürdürdüğü o dönemdeki zorlu yaşamıyla ilgili şunları anlattı: 'New York, hiç de düşündüğüm gibi değildi ve bana hoşgeldin demek için kollarını açmadı. İlk yıl silah tehdidi ile alıkondum. Bir binanın çatısında bıçakla tehdit edilerek tecavüze uğradım. Üç kez apartman daireme zorla girdiler. Çalacakları değerli hiçbir şeyim yoktu, onun için ilk geldiklerinde radyomu götürdüler.'

Burslu okuduğu Michigan Üniversitesi'nden atıldıktan sonra geldiği New York'un 20 yaşındaki bir genç kıza hiç de iyi bir yaşam sunmadığını dile getiren Madonna, kendi hayranlarını da şaşkınlığa düşüren açıklamalarında şunları söyledi: 'Profesyonel bir dansçı olmaya çalışıyordum. Ama kiramı ödemek için üniversitelerdeki sanat sınıflarında çıplak poz vermek zorunda kaldım. Onlara benim sadece kalemleri ile defterlerine çizecekleri bir şekil olduğumu hissettirmeye çalıştım. Ben çok cüretkardım. Ayakta kalma konusunda kararlıydım. Ama bu çok zordu ve çok yalnızdım. Her geçen gün kendim olma konusunda kararlı şekilde ilerledim'.

Madonna'nın kapak olduğu Harper's Bazaar dergisi, ünlü şarkıcının seksi fotoğraflarıyla birlikte Kasım ayında yayınlanacak.

Vatan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.