1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Tecavüze Uğradım Dedi Ama...
Tecavüze Uğradım Dedi Ama...

Tecavüze Uğradım Dedi Ama...

Annesinden şok açıklama!

A+A-

İngiliz Parlamentosu'nun selfie kraliçesi olarak tanınan milletvekili Karen Danczuk'un çocukluğunda tecavüze uğradığı iddiaları İngiltere'nin gündemine oturmuştu. Seksi selfieleriyle tanınan parlamento üyesi, 6 yaşındayken bir aile arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını, dekolteli selfielerinin kötü geçen çocukluğundan sonra yeniden kendine güvenini kazanmasını sağladığını belirtmişti.

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Karen Danczuk'un annesi kızının iddialarını yalanladı. 58 yaşındaki Susan Burke, en küçük kızı olan Karen'ın iddialarını hayatında ilk kez duyduğunu söyledi. Tecavüz eden kişinin kimliğini kesinlikle bilmediğini söyleyen Burke, kendilerini düzenli ziyaret eden bir aile arkadaşlarının hiç olmadığını da belirtti. Bugün 31 yaşında olan Karen'ı, çocukluğunda kız kardeşi Claire ile aynı odada kaldığını açıklayan Susan Burke, yabancı bir erkeğin üst kata çıkmasına asla izin vermediğini de ekledi.

Kızının kendisiyle tecavüz olayını asla konuşmadığını söyleyen anne, kızının polise gitmek yerine bir gazeteye konuşmasını garipsediğini de söyledi. Susan Burke, kızı Karen Danczuk'un hatıralarının "hayal ürünü" olduğunu ve vücudunu ön plana çıkaran selfie'leriyle ünlenen kızının "ilgi çekme çabası" olduğunu ileri sürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.