1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TECAVÜZKAR ALET TAŞIMA!
TECAVÜZKAR ALET TAŞIMA!

TECAVÜZKAR ALET TAŞIMA!

6 ay yatacak...

A+A-

6 ay yatacak!

Alayköy'de bulunan Sexy Lady isimli gece Kulübü'nde 16 Şubat tarihinde polis tarafından yapılan operasyonda “Kanunsuz patlayıcı madde taşıma", "Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu", "Tecavüzkar alet taşıma" ve Tecavüzkar alet tasarrufu" suçlarını işlediği tespit edilen sanık Viorel Ionut Stoika hakkındaki karar açıklandı.

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, sanığı oy birliği ile suçlu bularak 6 ay hapislik cezasına mahkum edildiğini açıkladı.

Sanık Viorel Ionut Stoika hakkındaki kararı Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı okudu. Melek Esendağlı sanığın emare olarak alınan "Tecavüzkar aletleri" güvenlik işi yaptığı için taşıdığı yönünde ifade verdiğini açıkladı. Kararı okuyan Melek Esendağlı sanık aleyhine getirilen “Kanunsuz patlayıcı madde taşıma", "Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu", "Tecavüzkar alet taşıma" ve Tecavüzkar alet tasarrufu" davalarından suçlu bulunarak mahkum edildiğini açıkladı. Esendağlı, sanığın mahkum olduğu davaların tehlikeli suçlar olduğunu söyledi.Melek Esendağlı "Tecavüzkar alet taşıma" suçlarında en küçük tartışmalarda taşınan aletlerin maksadı aşan suçlarda kullanıldığının tespit edildiğini açıkladı.

Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı sanığın iş yerinde ve aracında bulunan "Tecavüzkar aletlerin" ciddi suçlara neden olabileceğini ve bu tür suçların toplumun huzuru ve güvenliği için ciddi ve caydırıcı cezalar verilmesi gerektiğini söyledi. Sanığın 25 yaşında genç ve sabıkasız bir kimse olduğunu söyleyen Esendağlı ceza takdir edilirken bunları göz önünde bulundurduklarını ve sanığa verilebilecek en uygun cezanın hürriyetini bağlayıcı bir ceza olduğunu söyledi. Esendağlı, sanık hakkındaki tüm ağırlaştırıcı ve hafifleştirici unsurları göz önünde bulundurduktan sonra oy birliği ile 6 ay hapse mahkûm edildiğini açıkladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.