1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEDBİR ALINMALI!
TEDBİR ALINMALI!

TEDBİR ALINMALI!

Demirhan’da Hayriye Antaş’ın üç yavru köpeği iki hafta önce zehirlenerek öldürülmüştü; yavru köpeklerin annesi Lucy de önceki gün ölü bulundu, duyarlı vatandaşlar yetkililere çağrı yaptı:

A+A-

Demirhan bölgesinde Hayriye Antaş’a ait Lucy adındaki köpek zehirlenerek öldürüldü.

Yaklaşık iki hafta önce dört aylık üç yavrusu zehirlenerek öldürülen Lucy’nin de önceki akşam 17:00 raddelerinde cansız bedeni kulübesinin önünde bulundu. Duyarlı vatandaşlar, hayvanların zehirlenerek öldürülmesi konusunda yetkililere çağrı yaparak, artık çok ciddi tedbirler aşınmasını istedi.

Hayriye Antaş, kasıtlı olarak evinin etrafına atılan zehirli et ve sakatat parçalarının, iki hafta önce üç yavru köpeğini, önceki akşam ise yavruların 1 yaşındaki annesini öldürdüğünü söyledi.

Demirhan’daki evinin sessiz ve sakin bir muhitte olmasından dolayı köpeklerinin kasıtlı bir şekilde öldürüldüğüne inandığını kaydeden Antaş, polise ifade vererek suçlu ya da suçluların yakalanabilmesi için yardımcı olduğunu dile getirdi.

Antaş, “Lefkoşa’dan saat 16.00 gibi geldiğimde Lucy’yle biraz oynadıktan sonra eve girdim. Bir saat kadar sonra çağırdığımda gelmedi, ben de pencerenin altında yatır sandım. Kulübesinin önünde ölü buldum” dedi.

Evin etrafında zehirlenmiş karga ve kirpi de bulduğunu ifade eden Antaş, birçok yerde üzeri zehirle kaplı sakatat parçaları da tespit ettiğini vurguladı.

Üç yavru köpeği iki hafta önce öldüğünde de basında yer aldığını kaydeden Antaş, polisin suçluları bulması gerektiğini söyledi.

“Bunu yapan insan olamaz” diyen Hayriye Antaş, çocukları kadar çok sevdiği köpeklerini öldüren kişi veya kişilerin bulunarak cezalarını çekmesini istediğini ekledi.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.