1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEHLİKE ŞİMDİLİK ORTADAN KALKTI
TEHLİKE ŞİMDİLİK ORTADAN KALKTI

TEHLİKE ŞİMDİLİK ORTADAN KALKTI

Tehlike şimdilik ortadan kalktı

A+A-

Melin DOBRAN

Meriç Avcılık ve Atıcılık Birliği, Meriç köyünün girişindeki arazide bulunan ağzı açık kuyu için kendi yöntemlerini kullanarak tedbir aldı.

 Meriç Avcılık ve Atıcılık Birliği Genel Sekreteri Evren Hayırsever, av sezonunun yakın bir zamanda olmasından dolayı, talihsiz bir olay yaşanmadan kendilerince tedbir aldıklarını söyledi. Birlik üyeleri, kuyunun üzerine demir ızgara ve palet koyarak, etrafına şerit çekti.

Kalıcı tedbir alınmalı

Meriç Avcılık ve Atıcılık Birliği Genel Sekreteri Evren Hayırsever, konuyla ilgili olarak şunları aktardı, “Geçtiğimiz gün köyde yaşayan bir üyemizin köpekleri söz konusu kuyuya düşmüştü. Orda kuyu olduğunu neredeyse kimse bilmiyordu. Büyük bir arazi içerisinde, etrafı otlarla kaplı ve ağzı açık olan kuyu, ciddi şekilde tehlike yaratıyor. Köyün 36 numaralı avlanmaya açık olan alanı içerisine açılan bu kuyu muhtemelen izinsiz. Biz birlik olarak konuyu yakından takip edip, köylüyü uyaracağız. Av sezonunu yakın olmasından dolayı bölgede üzücü bir olay yaşanmadan, kendimizce bir tedbir aldık. Dileriz ki en kısa zamanda bu kuyu için kalıcı bir tedbir alınır. Avcıları dikkatli olmaları konusunda uyaracağız. Bu kuyu Meriç köyü girişinde bulunan Meriç Eko Park Oto Yıkama isimli iş yerinin 200 metre batısındadır. Avcıları köpek gezdirirken veya avlanma sırasında dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.”

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.