1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEK HATAM BU YANLIŞ YOLA GİRMEK OLDU!
TEK HATAM BU YANLIŞ YOLA GİRMEK OLDU!

TEK HATAM BU YANLIŞ YOLA GİRMEK OLDU!

'Yanlış yolu şeçtim!'

A+A-

Ercan’dan ülkeye giriş yaparken, tasarrufunda 35 adet uyuşturucu hap bulunan Servet Sezer, mahkemede pişmanlığını dile getirdi:

Emine UYSAL

Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye girerken iç çamaşırına sakladığı 35 adet uyuşturucu hap ile yakalanan Servet Sezer, yargılanmak üzere cezaevine gönderilirken, mahkemede söz alarak, pişmanlığını dile getirdi.

“Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Hintkeneviri) İthal ve Tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Aysın Bilgin, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis çavuşu Erkan Karam’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Karam, KKTC’ye giriş yapan Servet Sezer’in iç çamaşırı içerisinde siyah naylona sarılı 20 adet pembe, 14 adet mavi ve 1 adet de turuncu renkte uyuşturucu içeren haplar bulunduğunu belirtti.

Zanlının bir gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini ancak yazılı dava tebliğine “Konuşmayacağım” şeklinde cevap verdiğini söyleyen Karam, turist statüsündeki zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

“Yanlış yolu seçtim”

Mahkemede konuşan zanlı Servet Sezer, “Üç yıldır evliyim. Elinizden öper, iki çocuğum var. İnşaatta çalışarak, çocuklarıma baktım. Tek hatam bu yanlış yola girmek oldu” dedi.

Kıdemli Yargıç Reynar, Devlet Kimya Laboratuarı’nda yaşanan sıkıntı nedeniyle tetkiklerin çıkmadığına işaret

ettikten sonra, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi, 15 bin TL nakdi teminat yatırması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına, şartları yerine getirememesi halinde ise iki ayı aşmayan süreyle hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Teminat şartlarını yerine getiremeyen Servet Sezer, cezaevine gönderildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.