1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEK YOL UYGULAMASINA GEÇİLİYOR!
TEK YOL UYGULAMASINA GEÇİLİYOR!

TEK YOL UYGULAMASINA GEÇİLİYOR!

Yenişehir, Okullar Yolu Bölgesi’nde Tek Yol Uygulamasına Geçiliyor;

A+A-

 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), belediye sınırları dahilindeki trafik sıkışıklığını gidermek,  trafik güvenliğini ve trafiğin akışının daha rahat sağlanmasına yönelik çalışmaları kapsamında Yenişehir, Okullar Yolu Bölgesi’nde tek yol uygulamasına geçiyor.

tekyol.jpg

LTB Meclis kararı sonucunda, 1 Eylül Salı gününden itibaren hayata geçecek uygulama ile Okullar Yolu Sokak ve Şht. Ecvet Yusuf Caddesi arasında kalan bölgedeki trafik güzergahında düzenlemeye gidilecek.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, bu düzenlemeyle birlikte özellikle Yenişehir-okullar yolu  bölgesinde ikamet eden kişilerin yaşadığı trafik sorununun ortadan kaldırılması hedefleniyor.

LTB yönetimi, yeni düzenlemeye geçiş aşamasında yaşanacak aksaklıklardan dolayı halktan özür dileyerek, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarıda bulundu. 

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, okullar yolunda yıllardır özellikle sabah ve öğlen saatlerinde yaşanan sıkışıklığı gidermeyi hedeflediklerini belirterek, hayata geçecek uygulama ile bölge trafiğini rahatlamayı arzu ettiklerini söyledi.

Söz konusu uygulamanın bölge sakinlerinin de beklentisi olduğunun altını çizen Harmancı,  uygulamanın hayata geçirilme sürecinde yaşanacak sıkıntılar nedeni ile anlayış beklediklerini de kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.