1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI, CUMHURBAŞKANI EROĞLU’NU ZİYARET ETTİ
TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI, CUMHURBAŞKANI EROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI, CUMHURBAŞKANI EROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Kuzey Kıbrıs Türkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türkcell Aybars Karaatmaca, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Avrupa Challenge Kupası 8’li finaline katılacak takımlarıyla gurur duyduklarını belirterek, 26-27 Nisan’da İspanya’da gerçekleştirilecek etkinlikte başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

5 yıldır sponsor oldukları takımın başarılarını görmekten gurur duyduklarını ifade eden Karaatmaca, takımlarının çoğu takımın başaramadıklarını başararak, hem Türkiye’de hem de uluslararası camiada maç yapma fırsatı bulduğunu kaydetti.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ise, sponsor gelişimine katkı koyan Kuzey Kıbrıs Türkcell’i ve tekerlekli Basketbol takımını kutlayarak, bu başarılı işbirliğinin diğer kurumlara da örnek olmasını temenni etti.

Yurtdışında maç yapmanın güzel bir adım olduğunu, daha da önemlisinin o takımların KKTC’ye gelmesini sağlamak olduğunu dile getiren Eroğlu, o takımları KKTC’ye davet edebilecek konuma gelen Kuzey Kıbrıs Kuzey Kıbrıs Türkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na başarılar diledi.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.