1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEKME TOKAT GİRİŞTİLER!
TEKME TOKAT GİRİŞTİLER!

TEKME TOKAT GİRİŞTİLER!

Hem dişini hem burnunu kırdılar

A+A-

Lapta’da henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sokak ortasında kavga çıkaran ve T.G.’nin burnunu ve dişini kırdıkları tespit edilen 2 kişi dün mahkemeye çıkarıldı

Devrim DEMİR

Lapta’da geçtiğimiz akşam çıkan kavgada 5 kişiyle birlikte T.G. ve O.Ç.’yi ciddi şekilde darp edip, T.G.’nin burnunu ve ön dişini kıran Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık, polise yapılan şikâyet üzerine tutuklandı.

İki zanlı dün tutukluluk talebiyle, Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılırken, kavgaya karışlan beş kişi daha polis tarafından aranıyor.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu, kavgayla bağlantılı 5 kişinin daha arandığına dikkati çekerek zanlıların 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

 

Hem dişini hem burnunu kırdılar

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Lapta Polis Karakolu’nda görevli Polis Memuru Mustafa Güneş, zanlılar Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık’ın “vahim zarar” suçundan tutuklandıklarını söyledi.

Güneş, 16 Temmuz akşamı saat 21.30 sıralarında, zanlıların, henüz tespit edilemeyen 4-5 kişiyle birlikte, T.G. ve O.Ç’nin vücutlarının muhtelif yerlerine tekme ve yumruk vurarak ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.

Polis memuru Mustafa Güneş, T.G. ve O.Ç’nin kendi imkânlarıyla Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne gittiklerini ve orada yapılan muayenede, T.G.’nin ön dişi ve burun kemiğinin kırıldığının tespit edildiğini belirtti.

Şikâyet üzerine tutuklandılar

T.G. ve O.Ç’nin şikâyeti ve verdikleri ifadeler doğrultusunda Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık’ı tutukladıklarını ifade eden Güneş, zanlıların olay yerinde olmadıkları iddia ettiklerini kaydetti.

 

Aranan şahıslar var

Polis memuru Mustafa Güneş, soruşturmanın yeni başladığını, henüz tespit edilemeyen zanlılar olduğunu, alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.