1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEKNE SORUŞTURMASI TAMAMLANDI!
TEKNE SORUŞTURMASI TAMAMLANDI!

TEKNE SORUŞTURMASI TAMAMLANDI!

Tekne soruşturması tamamlandı!

A+A-

Limasol’da 15 Ağustos tarihinde çalınarak KKTC’ye getirilen tekne ile ilgili olarak polisin başlattığı soruşturma kapsamında göz atına alınan zanlı Nursel Nurçin, ve Necat Biçer’imahkemeye çıkarılmadan dava okunarak serbest bıraktı.

“Kanunsuz mal tasarrufu” suçlaması ile 3 gündür poliste tutuklu bulunan zanlı Niyazi Korkmaz ise teminat talebiyle dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Dava okunup serbest bırakıldılar

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Umut Kulle, “Kanunsuz mal tasarrufu” suçlaması ile gözaltına alınan Nursel Nurçin, Niyazi Korkmaz ve Necat Biçer adına başlatılan soruşturmanın tamamlandığını anlattı.

Polis memuru Umut Kulle, zanlı Nursel Nurçin ve Necat Biçer’in ileride yargılanmak üzere mahkemeye çıkarılmadan poliste dava okunup serbest bırakıldıklarını, tutukluluk süresi dolan zanlı Niyazi Korkmaz’ın ise ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak adına mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları,zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması ve seyahat belgelerini polise teslim etmesi şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.