1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEL-SEN BAŞKANI SOYSAN’DAN HÜKÜMETE ELEŞTİRİ
TEL-SEN BAŞKANI SOYSAN’DAN HÜKÜMETE ELEŞTİRİ

TEL-SEN BAŞKANI SOYSAN’DAN HÜKÜMETE ELEŞTİRİ

TEL-SEN Başkanı Tamay Soysan, KKTC’deki hükümetlerin talimatla yönetildiğini iddia ederek,

A+A-

SOYSAN: “MÜCADELEMİZ ‘TALİMATLA YÖNETİLMEYİ KABUL ETMEYEN HÜKÜMETLERİN YÖNETİME GELMESİNE KADAR’ DEVAM EDECEK...”

Telekomünikasyon Dairesi Çalışanları Sendikası (TEL-SEN) Başkanı Tamay Soysan, KKTC’deki hükümetlerin talimatla yönetildiğini iddia ederek, “Mücadelemiz, ‘talimatla yönetilmeyi kabul etmeyen’ hükümetlerin yönetime gelmesine kadar devam edecek” dedi.

CTP-BG- DP-UG koalisyon hükümetinin “Talimatla Yöneltilmeye Hayır” haykırışlarına kulak tıkadığını ileri süren Soysan, UBP hükümetinin de bunu yaptığını ve erken seçimde kaybettiğini savundu.

TEL-SEN Başkanı Tamay Soysan, yaptığı yazılı açıklamada 19 Temmuz 2011’de Kıbrıs Türk Hava Yollarının (KTHY) kapatılmasına karşı KTHY binası önünde yaptıkları eylemde emniyet güçlerinin orantısız gücüne maruz kaldıklarını iddia ederek, “Tel-Sen üyeleri olarak ‘19 Temmuz’u esefle hatırlıyor, şiddetle kınıyoruz” dedi.

Söz konusu tarihte Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’yi ziyaret ettiğini ve birçok sivil toplum örgütünün o gün eylem yaptığını kaydeden Soysan, “Toplumsal varlıklara sahip çıkmak için başlattığımız mücadele devam edecek” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.