1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEL-SEN: “YAŞANAN ADSL SORUNUNA DERHAL ÇÖZÜM ÜRETİLMELİDİR”
TEL-SEN: “YAŞANAN ADSL SORUNUNA DERHAL ÇÖZÜM ÜRETİLMELİDİR”

TEL-SEN: “YAŞANAN ADSL SORUNUNA DERHAL ÇÖZÜM ÜRETİLMELİDİR”

Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası (Tel-Sen), ADSL sorununa derhal çözüm üretilmesi gerektiğini kaydetti.

A+A-

Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası (Tel-Sen), ADSL sorununa derhal çözüm üretilmesi gerektiğini kaydetti.

Tel-Sen Başkanı Tamay Soysan, yaptığı yazılı açıklamada, Telekomünikasyon Dairesi tarafından verilmekte olan ADSL hizmetinde iki gündür devam eden sorunun çözümü için atılan adımları eleştirdi.

Soysan, “İki gündür çözüm üretilmesi için çaba harcayan Bayındırlık Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ve Telekomünikasyon Dairesi Müdürlüğü’nün girişimlerinin bürokrasiye takılması, halka hizmetin götürülmesinin önünün en hızlı şekilde açılması yerine engel konulması oldukça manidardır” dedi.

Dairenin bu sorunu yaşayacağının belli olduğunu, kaynak aktarılması için çeşitli defalar girişim yapıldığını söyleyen Soysan, Telekomünikasyon Dairesi’ne yatırım yapılmaktan kaçınıldığını ve dairenin verilen hizmetlerinin aksaması için çanak tutulduğunu savundu.

Bu duruma gelinmemesi için bir çok girişim yaptıklarını anımsatan Soysan, Telekomünikasyon Dairesi’nin verdiği hizmetin iki gündür aksadığını ve bu hizmetten faydalanan binlerce vatandaşın yine mağdur olduğunu kaydetti.

Soysan, Telekomünikasyon Dairesi çalışanlarının görevlerinin başında olduğunu ve sorun giderilene kadar da yapabilecekleri ne varsa, yapmak için çabaladıklarını söyleyerek, “Önemli olan personelimize imkanların sağlanmasıdır” dedi. Soysan şöyle devam etti:

“Telekomünikasyon Dairesi’ne kazandırılacak mali ve idari özerklik bu tip sıkıntıların anında çözümünü sağlayacağı gibi yatırımı bu bağlamda da daire tarafından verilmekte olan haberleşme kalitesinin artmasını da sağlayacaktır. Bunun yolu da uzun yıllardır haykıra haykıra bağırdığımız dairenin yapısını özerk kamu kurumuna dönüştürmekten geçmektedir.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.