1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEL-SEN’DEN GREV UYARISI
TEL-SEN’DEN GREV UYARISI

TEL-SEN’DEN GREV UYARISI

Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası (Tel-Sen) Başkan Tamay Soysan, telekomünikasyon dairelerinde temizlik ve tadilat konularındaki ciddi sıkıntılar çözülmezse greve gideceklerini açıkladı.

A+A-

Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası (Tel-Sen) Başkan Tamay Soysan, telekomünikasyon dairelerinde temizlik ve tadilat konularında ciddi sıkıntıları olduğunu ve bu sıkıntılar çözülmezse greve gideceklerini açıkladı.

Tel-Sen Başkan Soysan bugün yaptığı yazılı açıklamada, telekomünikasyon daireleri binalarının bakımsız ve sağlığı tehdit eder halde olduğunu savundu. Soysan, duruma duyarsız kalmakla suçladığı  Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan çözüm beklediklerini vurguladı.

Soysan, Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt telekomünikasyon dairelerinin fiziki yapılarının durumunu anlattığı açıklamasında, şöyle devam etti:

“Girne’deki dairenin duvarları dökülmeye, taşların düşmeye başladı. Konuya duyarsız kalınması nedeniyle çalışanlar Kaymakamlığa başvurdu. Hiçbir karar üretilmedi. Hem bina, hem çalışanlar, hem de buradan hizmet alan halk kaderine terk edildi. Güzelyurt’taki dairenin durumu da içler acısıdır. Girne, Güzelyurt ve Lefkoşa’daki dairelerde hijyen gerektiren ortamlar da sağlığı tehdit ediyor. Temizlik için herhangi bir çözüm üretilemiyor”

Soysan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın, telekomünikasyon dairelerinin faaliyetlerini özel sektörün yapmasına göz yumduğunu ileri sürerek, bu konuda defalarca uyarıda bulunduklarını söyledi.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.